Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Krátkometrážny

Obľúbené filmy (9)

Kingsman: Tajná služba

Kingsman: Tajná služba (2014)

Enormne BIG DEAL! Kombinácia toho najlepšieho, čo Spojené Kráľovstvo ponúka. Topka ako vyšitá. P.S. Taron Egerton má talent, snáď ho bude vidno častejšie.

Deadpool

Deadpool (2016)

Just call me angel of the mornnig ANGEL, just touch my cheek before you leave me DARLING. Humor je jedna z najkrajších vecí na tomto svete a s týmto filmom tvoria odteraz samostatnú kategóriu mojich zvládacích stratégií. Niektorí by si mali naordinovať chill pill, aby nebrali všetko tak bolestivo seriózne. Lebo je to hádajte čo.. SMIEŠNE!

Volný pád

Volný pád (2013)

Záver vyslovene NASERIE. Ale žijem v popieraní, takže až taký problém s ním nemám. Úprimne, niečo tak krásne ako tieto dva nemecké mužské exempláre v hlavných úlohách, som už velice dlho nevidela. A z tej chémie medzi nimi by sa pokojne dalo vybudovať aj laboratórium. Spokojnosť nesmierna. Dýchaj rovnomerne. Pussy!

Lono

Lono (2010)

Veľmi kontroverzná téma, ktorá si našla miesto hádam v tom najobyčajnejšom ľudskom motíve. Každý sa so stratou vyrovnáva inak a to isté platí o využití možností, ktoré nám sám život ponúka. Práve tu je dôležité nesúdiť, pretože nikto nevie, čo by robil keby ... až kým by sám nestál na prahu rozhodovania. Nádherný výkon Evy Green, ktorá sa po tomto stala adeptkou na topku no a bonbónik Matt nesklamal, práve naopak a čím ďalej tým viac ma prekvapuje, v dobrom.

The Normal Heart

The Normal Heart (2014)

All you do is take care of the dying. But who's fighting so the living can go on living? A Mark ukázal, ako bojovať a to nielen vtedy, bohužiaľ. Nemám viac čo dodať, obsadenie a výkony boli viac než dojímavé a váham, či rozoberať podstatu. Film ukázal, v akej chorej spoločnosti povzbudzovanej ešte viac nezmyselným systémom a princípmi to žijeme doteraz (!) a ja som kvôli tomu ešte viac nasratá.

Pán prsteňov: Dve veže

Pán prsteňov: Dve veže (2002)

Pre mňa jednoznačne najlepšia časť trilógie. Filmovo určite, pretože bitka o Helmov žľab je jednoducho FANTASTICKÁ!