Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (9)

Sex/Život

Sex/Život (2021) (seriál)

Hlavní hrdinovia príbehu "double B", Brad (Adam Demos) a Billie (Sarah Shahi) sú vo vzťahu aj v reálnom živote mimo filmovej série.

O.C. California

O.C. California (2003) (seriál)

V úplne prvom dieli v osemnástej minúte vidíme čašníka so svetlými vlasmi, ako ponúka na charitatívnej prehliadke Ryanovi (Ben McKenzie) občerstvenie na tácke. Rovnaký herec hral v poslednej epizóde záverečnej série jedného z dvojice homosexuálov, od ktorých chce rodina Cohenovcov odkúpiť svoj starý dom v Berkeley.

Monk - Pán Monk sa opije

Monk - Pán Monk sa opije (2005) (epizóda)

Pri záverečnej rekonštrukcii Monk (Tony Shalhoub) rozpráva o úkonoch, ktoré návštevníci penziónu spravili, aby uveril, že sa nezvestný hosť nikdy neubytoval. V čierno-bielych záveroch vidíme, že pri fotografovaní v osudný večer držala snúbenica svojho snúbenca rukou okolo jeho pása, pričom pri "falošnom opakovanom fotografovaní" ho drží úplne inak. Aj vďaka tomu je Monkova domnienka, že sa fotografovanie opakovalo, pravdivá.

Susedia - Cestovná horúčka

Susedia - Cestovná horúčka (2007) (epizóda)

Susedka Marta vymýšľa najvhodnejšie kombinácie, ako naskladať 8 ľudí do dvoch áut tak, aby všetci šťastlivo prežili cestu na dovolenku. Nakoniec sa zhodnú na tom, že v aute Františkovho otca bude sedieť na prednom sedadle Ildikó a vzadu František s jeho matkou. No v nasledujúcej časti Na dovolenke hneď na začiatku jasne vidíme, že zo zadných sedadiel auta uja Jana vystupujú Gergely s Milkou.

Susedia - Výročie svadby

Susedia - Výročie svadby (2006) (epizóda)

Keď László nájde Ildikó s polooblečeným poštárom v obývačke a hádajú sa, Ildikó sa opýta, či môže otvoriť svoj darček k ich sviatku. László povie, že môže až večer, pretože teraz si len zabudol náradie a má ešte nejakú prácu. Na začiatku scény je však jasne vidieť, že do obývačky László príde aj s náradím.

Susedia - Modelky

Susedia - Modelky (2007) (epizóda)

Pri fotografovaní v dielni má Zuza (Zuzana Tlučková) natupírovaný účes s príčeskami. Pri vyvolávaní fotiek je zreteľne vidieť, že na fotke, ktorá visí na šnúre v dielni, má úplne iný účes - klasický na podkovu, ktorý nosí väčšinu série.

Armageddon

Armageddon (1998)

Keď Harry (Bruce Willis) nájde svoju dcéru Grace (Liv Tyler) s A.J.om (Ben Affleck) v hangári a háda sa s ostatnými spolupracovníkmi o ich vzťahu, vyčíta Oscarovi (Owen Wilson), že ho poučuje a pritom je len o päť minút starší ako jeho dcéra Grace. V skutočnosti mal Owen Wilson v čase natáčania 30 rokov a Liv Tyler dvadsať.

Reklama