Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Horor

Obľúbené seriály (10)

I Love Lucy

I Love Lucy (1951)

Vkusná a vtipná zábava na urovni, v čele s Lucille Ball - ženou nekonečné energie... Doplnuje ji vytecne Vivian Vance, kterou taky muzu... :-)

Mestečko Twin Peaks

Mestečko Twin Peaks (1990)

Duvody naprosto vystizne objasnil ve svem komentari "Radyo". Nemam co dodat.

Návštěvníci

Návštěvníci (1983)

Ojedinela nadhera v socialisticke tvorbe...legendarni sci-fi serial, ktery nemuze nikoho urazit.

Star Trek

Star Trek (1966)

Kultovni sci-fi bez triku, zato s neprebernym mnozstvim puvabnych zen, ktere zpestruji lapalie Kirka, Spoka a spol. :-)))

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Dokonalost. Jsem beznadejne zamilovany do Katherine Parkinson. :-)

The Avengers

The Avengers (1961)

Kultovni a zabavny britsky serial, s dokonalou "glamour" atmosferou. Velmi osvezujici.

Father Ted

Father Ted (1995)

Dal bych beze vseho 5, ale vadi mi, ze pohled na otce Jacka je vzdycky hnus. Skoda. Myslim, ze mohl bejt klidne hnusnej o neco min (myslim vizualne)... Jinak dokonale a bez vyhrad. (samozrejme davam 5*)

Akty X

Akty X (1993)

Bad Blood, Small Potatoes, How the Ghosts Stole Christmas, Arcadia, The Post-Modern Prometheus, Humbug, War of the Coprophages, Home, Die Hand Die Verletzt, Field Trip, Patience, Roadrunners, Rain King...a Gillian Anderson jako Dana Scully. S tim by se dalo prezit na "pustem ostrove". :-)

UFO

UFO (1970)

Pro vyznavace estetiky 70. let, a pro priznivce sci-fi, naprosto delikatesni zalezitost ... kde chcete vedet vic, podivejte se na web http://ufoseries.com/

Černé zrcadlo

Černé zrcadlo (2011)

To nejlepsi ze serialove tvorby co jsem videl za posledni roky. Anglani tezce zabodovali, a maji naslapnuto do me pristi top10. Neuveritelne kvalitni a vystizny serialovy pocin, kazdy dil za 100%. Nevidane...jsem uprimne sokovan a nadsen. (hodnoceni po prvni a druhe rade, rok 2013. Dalsi jsem uz nevidel, jen obcas vybrane kousky.)