Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (829)

plagát

Vzmužme se (2023) (TV film) 

Mať vtáka lajdáka je síce vážna vec... Ale vzmužte sa a dajte tomu trochu humoru, kurva-drát!

plagát

Chudiatko (2023) 

Keby natočil Nymfomanku Boris Vian, nevyzeralo by to inak.

plagát

Duna (1984) 

Krásny bizár a guilty pleasure ako sa patrí. Duna je dosť ťažko uchopiteľný materiál, dalo by sa povedať, že až abstraktný, preto v prvom rade klobúk dolu za odvahu. A že to vzal práve Lynch úplne chápem. Ale objektívne - výprava je lacná, kasting postrádajúci chémiu je prinajmenšom kuriózny a látka samotná je tak osekaná, že nebyť toho, že som knihu dočítal sotva pred mesiacom, nič moc by som z filmu nemal. Osemdesiatky sú proste ledžendery. A Sting na hrad!

plagát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Vedeli ste, že ten, čo pomáhal Mojžišovi niesť tabule s desatorom mal tetu z Příbrami? A že druhý dôstojník na Noemovej arche sa priženil do Chomutova?? Achdomatkypiči, to zas bola chujovina... Plytký vzťah dvoch cudzích ľudí, efekty ako z ekvalizéru Windows media player a navrch megachytrý CGI pavúk, na ktorého je aj LSD prikrátke. Už hodinu pred koncom to bolo utrpenie... Nejaký uslintaný český jebo si zaplatil u Netflixu dvoch komikov, aby neboli vtipní a kulisára v jednej osobe so scenáristom, aby namrdal čecháčkovstvo do každej tretej scény. To čo bolo toto? Ani ako študentský film by to neuspelo... Zvezdička zato, že som na stotinu sekundy zapochyboval o tom, že to bude beznádejná kokotina. Lenka je píča!

plagát

La cara oculta (2011) 

Dievky síce majú cici di papá, zato však má tento film iné prednosti. No, eh, nepredvídateľnosť to ale tiež nebude... No dobre, má to atmosféru, priamočiary ťah na bránu a kebyže to tomu nesympatickému sráčovi natrú obe, šiel by som s hodnotením kľudne naplno. Takto fajný nadpriemer. Španěláci umí.

plagát

Rozhnevaný muž (2021) 

Guy Ritchie je na staré kolená ako ten otravný chlapík, ktorý vysvetľuje vlastný džouk. Skrátiť to o polhodiny, zostaviť kasting, ktorý má medzi sebou aspoň nejakú chémiu a možno by ti zo mňa vylúdilo aj čosi ako emócie. Lebo ten film je len chladné nič. Ale bolo fajn vidieť Holta McCallanyho medzi tým, ako vychádzajú kokotiny nesiahajúce Mindhunter po kotníky. Josh Hartnett je tu zbytočný ako Josh Hartnett v 90% filmov, v ktorých hral. Temný rytier vlastne zvládol celý tento film ako úvod a ešte s ním vytrie podlahu. Wagnerova Jazda Valkýr potešila.

plagát

Červená Sonja (1985) 

Skôr tri a pol hviezdičky a to veľmi sympatických 3 1/2. Asi budem jedným z mála, ale z trojice Barbar Conan - Ničiteľ Conan - Rudá Sonja ma baví práve Sonja najviac a Barbar najmenej (ten s Arniem). Svižné a zábavné béčko s pohodovými hláškami a efektmi zodpovedajúcimi dobe. Ideálna oddychovka na upršaný večer. Hail to Sonja!

plagát

To bol zajtra žúr 2 (2015) 

Človeče, mne to snáď sadlo viac než sterilná jednička. A vôbec nevadí, že Johna Cusacka si nemohli tvorcovia dovoliť. Humor na hrane vkusu a Lou konečne besní ako sa na chuja jeho formátu patrí. Snáď len ten prípič, čo hral jeho synovca (Adam Scocott) trochu kazí partu. Neverím, že scenárista bol čistý. Toto si ešte dám.

plagát

Přicházejí v noci (2017) 

Ani tie tak nudné ako chaotické a blbé. Záverečný strih ma fakt dojebal - to aj vo Windows Movie Maker by to šlo urobiť lepšie. Neprehľadná pičovina, ktorú radšej prehliadnite.

plagát

Drsný Harry (1971) 

Clint neprekvapivo vytieral zrak už pred pol storočím. Čo však prekvapilo určite je to, že v zásade nielen že nemám čo vytknúť, ale že to od začiatku do konca bolo u mňa na štyri alebo päť *. A za ten nekompromisne zhnusený koniec je môj verdikt jasný. Frajer jak hovado 👏🏻