Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Thriller

Obsahy (23)

Lavender

Lavender (2016)

Jane (Abbie Cornish) je mladá fotografka, ktorá má za sebou tragickú minulosť, keď prišla jedného večera o svoju sestru a rodičov. Jane však trpí poruchou pamäti a tak si na svoju minulosť nespomína. Zisťuje však, že má strýka, ktorý jej odovzdá dom, kde bývala ako dieťa a kde sa aj celá tragédia odohrala. Rozhodne sa tam vrátiť aj zo svojím manželom a dcérou. Po príchode sa jej však postupne vracia pamäť a Jane odhaľuje záhadu tragickej noci.

Pyewacket

Pyewacket (2017)

Mladá teenegerka Leah (Nicole Muñoz) sa nedokáže zmieriť so smrťou svojho otca. Spoločne s matkou sa musí nedobrovoľne odsťahovať mimo mesta. To ich vzťahu vôbec neprospieva, práve naopak. Frustrovaná Leah sa rozhodne v neďalekom lese vykonať rituál, ktorý má jej matke ublížiť. Rituál nedopadol najlepšie a Leah prebudila zlo, ktoré môže ublížiť všetkým navôkol.

Nemesis

Nemesis (2016)

Sam (Rusty Joiner), ktorý je takzvaným door-to-door predajcom, sa vydá do kalifornskej púšte hľadať nových klientov. Celá oblasť sa zdá byť opustená, Sam celé hodiny nikoho nestretne. Navyše ani jeho manželka mu neberie telefón a jediný hlas, ktorý počuje, je hlas moderátora Eddieho z miestneho rádia. Do rádia však začnú prichádzať telefonáty od poslucháčov, že v opustenej púšti by sa mal nachádzať detský vrah na úteku. Sam si uvedomí, že všetko podozrenie padá na neho a dostáva sa do nebezpečenstva.

Nočnyje straži

Nočnyje straži (2016)

Pasha je expresným kuriérom v Moskve. Jedného večera prináša do hotela balíček a stane sa svedkom útoku na tajomnú ženu menom Dana. Zachráni ju od neznámych bytostí, pri čom mu pomôžu agenti tajnej služby. Za jeho oddanosť mu ponúknu vo svojich radoch prácu - kontrolu všetkých neľudských tvorov, nebezpečných poltergeistov, škriatkov ba dokonca aj morských panien.

Atomica

Atomica (2017)

Mladá inšpektorka bezpečnosti Abby Dixon (Sarah Habel) dostane príkaz dostať sa do v púšti izolovanej jadrovej elektrárne, ktorá sa náhle dostala do režimu offline. Jej úlohou je dostať priestor opäť do režimu online. Po príchode spozoruje, že na mieste nie je všetko v poriadku. Začne pochybovať o duševnom zdraví posledných dvoch pracovníkov a zistí, že je sama v nebezpečenstve.

Clinical

Clinical (2017)

Hororový thriller z dielne Netflixu. Psychiatrička Jane (Vinessa Shaw) je špičkou vo svojom odbore. Na jednom sedení sa jej pacientka Nora (India Eisley) vymkne spod kontroly a napadne ju. Po tejto udalosti Jane sama vyhľadá odbornú pomoc a svojej práce sa vzdá. Časom ju však osloví Alex (Kevin Rahm), ktorý po ťažkej autonehode trpí obrovskou traumou. Jane muža prijme, netušiac, že do života sa jej s ním vráti i Nora.

Skryté zlo

Skryté zlo (2017)

Datuje sa rok 1990 a trojica vysokoškolákov narazí na tajomnú entitu. Postupne odhalia jej pôvod a zistia, že sa jedná o muža, ktorý mal v minulosti na svedomí mnoho vrážd. Avšak čím viac sa jeho prítomnosťou zaoberajú, tým bližšie je k nim a postupne začína boj o holý život.

FirstBorn

FirstBorn (2016)

Mladému páru sa narodí dcéra menom Thea. Charlie (Antonia Thomas) a James (Luke Norris) však čoskoro zisťujú, že dcérka nie je obyčajné dieťa. Okolo malej They sa začnú diať nadprirodzené veci a všetci v jej okolí sa ocitnú v nebezpečenstve.

Labyrint strachu

Labyrint strachu (2013)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom.

Retornados

Retornados (2013)

Kate pracuje v nemocnici v tíme, ktorý navracia ľudský život ľuďom nakazeným vírusom a meniacim sa na zombie. Po tom, čo bol vírusom nakazený aj jej manžel Jason, ktorému navrátila ľudskosť, začala byť pre ňu táto práca osobnejšia. Proti nim však stojí skupina ľudí, ktorí sú proti navráteniu života pre zombie. Spoločne sa rozhodnú utiecť aj s protilátkami, čím pre nich začína skutočné nebezpečenstvo a boj o holý život.

Haunt

Haunt (2013)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva.

The Banshee Chapter

The Banshee Chapter (2013)

V horore s občasnými prvkami "found-footage", mladá reportérka odhaľuje zvrátenosť tajných testov CIA.
Reportérka Anna sa snaží vyriešiť záhadné zmiznutie jej priateľa, ktorého zaujímali experimentálne utajené testy CIA, a drogy, ktoré predtým skúšali na ľuďoch. Tieto látky, o ktorých oficiálne nikto nič nevie, vyskúšal sám na sebe. Anna sa postupne prepracúva k rôznym tajným informáciám a dokumentom, no sama sa pritom dostáva do smrteľného nebezpečenstva.

Torture Chamber

Torture Chamber (2013)

Katolícky kňaz sa snaží vyliečiť svojho 13-ročného mladšieho brata Jimmyho, ktorý je posadnutý diablom. Posadnutosť je však taká silná, že mu už niet pomoci, a tak ho zatvoria do ústavu pre duševne chorých. Jimmymu sa odtiaľ čoskoro podarí ujsť spoločne s armádou detí, ktoré zdieľajú jeho vražedné túžby. Spolu začnú unášať ľudí z mesta do opusteného zámku, ktorý je plný podzemných tunelov s mučidlami. Medzi unesenými je aj katolícky kňaz, doktorka, učiteľka a dokonca aj Jimmyho matka. Kto z nich má šancu prežit?

Poslední dny na Marsu

Poslední dny na Marsu (2013)

Na Červenú planétu sa dostáva prvá ľudská posádka s cieľom nájsť na nej známky života. Zbierajú vzorky hornín, na ktorých nachádzajú mikroskopické stopy slúžiace ako dôkazy existencie života na Marse. Pred odchodom z planéty si ešte dvaja astronauti zájdu po ďalšie cenné horniny do jaskyne. Jeden z nich pri tom nešťastne spadne z veľkej výšky a krátko nato umiera. Po chvíli sa síce vracia k životu, no už nie ako človek. Členky a členovia výskumného tímu jeden po druhom podliehajú záhadnej a desivej sile, ktorá pôsobí v hlbinách planéty.

Open Grave

Open Grave (2013)

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život.

Mischief Night

Mischief Night (2013)

Mischief Night rozpráva príbeh mladého dievčaťa menom Emily Walton (Noell Coet), ktorá po autonehode, pri ktorej prišla jej matka o život, trpí psychosomatickou slepotou. Je noc pred Halloweenom a do jej domu sa snaží dostať vrah. Keďže je Emily slepá, môžu ju a jej najbližších pred záhadným útočníkom zachrániť už iba jej inštinkty.

All Hallows' Eve

All Hallows' Eve (2013)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení...

Ahí va el diablo

Ahí va el diablo (2012)

Manželský pár sa spoločne zo svojimi deťmi vydá na výlet do Tijuany. Tam však v jednej jaskyni stratia svoje deti. Rodičia po nich ihneď začnú pátrať, no deti sa onedlho záhadne a bez vysvetlenia objavia. Manželia však časom zisťujú, že s ich deťmi nie je niečo v poriadku a už nie sú také, ako pred zmiznutím. Domnievajú sa, že sa stretli s niečím neľudským a desivým, čo parazituje na ich duši a teraz to dorazilo spoločne s nimi až do ich domu.

Skinwalker Ranch

Skinwalker Ranch (2013)

Horor rozprávaný z pohľadu prvej osoby je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré šokovali celý svet.
V roku 2010 získal Skinwalker Ranch v štáte Utah pozornosť médií po tom, ako sa tam začali diať nevysvetliteľné javy zväčša spájané s mimozemšťanmi. Nepochopiteľne zmrzačené zvieratá a dokonca zmiznutie desaťročného syna jedného z farmárov sú len časťou z udalostí, ktoré sa tu odohrali. Po týchto nešťastiach je na miesto vyslaný výskumný vedecký tím, ktorý má všetko zdokumentovať a nahrať na záznamník. Avšak po ich príchode sa dianie ešte viac zhorší.

Wer

Wer (2013)

Po brutálnom vyvraždení americkej rodiny, ktorá dovolenkovala na vidieku vo Francúzsku, bol bez dôkazov obvinený nezvyčajný muž žijúci neďaleko miesta činu. Prípad do vlastných rúk prevezme obhajkyňa Kate Moore (A.J. Cook) so svojím tímom, ktorý si stojí za mužovou nevinou. Až keď začnú skúmať jeho rodinnú históriu, nájdu dôkazy, ktoré poukazujú na znovuzrodenie dávno zabudnutej legendy. Krvavý masaker bude pokračovať a Kate musí urobiť všetko pre to, aby tomu zabránila.

Reklama