Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (35)

plagát

Puma: andský lev (1996) (TV film) 

V dokumentu jde spise o unikatnost zaberu, nedostane se vam, jak jsme zvykli, vycerpavajici davka informaci a zajimavosti, coz je spise ke skode. Nekomu by to dokonce mohlo pripadat neakcni az nudne!

plagát

Twentieth Century Battlefields (2007) (seriál) 

Je to dobre udelany, specialne mapove animace jsem ocenil, tak akorat obsahly a svizny. Nezdzi se hloupeho zvyku opakovat se do nekonecna, coz z toho cini velice zabavny dokument se slusnym obsahem faktu. Pro me ovsem nejvetsi highlights byli ty autenticke novinarske zabery nebo nahravky, Margaret Thatcher promlouvajici k parlamentu nebo hlasovani rady bezpecnosti OSN.

plagát

Interview (2014) 

Velky prekvapeni, jak uchopit takovouhle blbost za pacesy a vytriskat z toho docela fain komedii, ktera prinasi dalsi pohled za nejstrezenejsi hranici sveta! Nikdo nevime jak to chodi!!

plagát

Ultimate Force (2002) (seriál) 

22.regiment aka S.A.S Zadna amerika presto paradni akcni, nekdy bych spis rekl humorny, serial!! 4 serie po osmi kazda lepsi nez ta predchozi!

plagát

Free to Play (2014) 

Otvirac oci! Hraju Dotu a tohle jsem zcenil maximalne!

plagát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Dobre jsem bavil, myslim ze je to lepsi kousek ve sve kategorii!

plagát

Carnage (2011) 

Jelikoz je to takovy scenar jaky je, jde vlastne o diaogy a herecke vykony, tudis musim dat pet hvezd.

plagát

Řím - Vzestup a pád impéria (2008) (seriál) 

Tohle se mi libilo moc! libove udelany a podavajici celkem akorat informaci, neopakovali se, tak jak je zvykem, vice nez je nutne pro utrideni informaci. skoda , ze neni neco co by navazovalo dale timhle stylem!

plagát

Alois Nebel (2011) 

Hele, je to krasne udelany, stoji za to, to videt, uz jenom proto ze je to velice originalni a je to z ceske produkce, jinak to nema zadnou pribehovou ci postmoderni hodnotu. Spise zklamani!

Ovládací panel

Fanklub

(1)