Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Veľká ryba

Veľká ryba (2003)

Moc jsem se na tenhle film těšil a můžu říct, že jsem byl z něj totálně hotovej. Je mi líto Matthew McGroryho, který letos umřel.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

nekrásnější pohádka pro dospělé co jsem kdy viděl. Hloupý Honza málem králem po americku :-)

Skřivánci na niti

Skřivánci na niti (1969)

Geniální film o realitě, která už nás snad nepotká. Ikdyž poslední dobou když se koukám na naší politickou scénu, mám trochen strach, ale pořád doufám. mazimálních 5* a mé top 10.

Slavnosti sněženek

Slavnosti sněženek (1983)

Podle mě životní role Jaromíra Hanzlíka. Tohle je typický český humor. Kde jinde může zemřít kanec? No přece ve škole. Koho by to napadlo.

Stalker

Stalker (1979)

Tenhle film jsem poprvé viděl někdy kolem roku 1988 kdy se k nám dostal do filmového klubu. Pak jsem ho viděl ještě jednou opět ve filmovém klubu a pak jsem ho zazdil, když šel na ČT2. Absolutně dokonalý film a lidském nitru. I Frantšek Nebojsa by se v Zóně začal bát. Možná.

E.T. - Mimozemšťan

E.T. - Mimozemšťan (1982)

Nádherná sci-fi pohádka. Od začátku do konce perfektně promyšlená, bez zbytečností a kouzelná mladičká Drew Barrymore. Rád se na to podívám i dnes (když je čas).

Pravidlá muštárne

Pravidlá muštárne (1999)

Tento film mi byl doporučen od několika lidí, hodnocení mých oblíbenců bylo velmi vysoké, ale fakt je ten, že až po shlédnutí jsem jim děkuji za moooooooc krásný zážitek. Opět hlavní roli hraje láska, kterou potřebujeme všichni. Z lásky se dá lhát i o srdci. Super.Věta "dobrou noc, princové mainští, králové Nové anglie." mě dostala jak z úst Tobey Maguireho tak od Michael Caina.