Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Romantický
  • Akčný
  • Krimi

Recenzie (18)

plagát

Veľká nádhera (2013) 

Konečne! Po všetkých tých nových filmových "skvostoch",som si myslela,že umenie sa už úplne z kinematografie stratilo. Ta atmosféra, plynulý prechod scén, výborná hlavná postava a zvolenie hudby. Kritika plytkého života, snobizmu ale kritika elegantná, diplomatická. Nevnucuje názory ani neuráža. Sorrentino si získal moje srdce a teraz už niet cesty späť. Bravo. Ooo a tá skvostná kamera. Len sa kochať. Skutočne veľká nádhera.

plagát

Divoké historky (2014) 

Všetko na hrane, ale tak akurát, aby zaujalo a pobavilo .Kto nikdy nestratil nervy?Čierno-čierny humor a Almodovar, to tam bolo cítiť jasne. Po dlhom čase film, ktorý ma zaujal a ta posledná poviedka ......el clasico :D

plagát

Medzi mužom a ženou (2005) 

Skvelý! Vrelo odporúčam. Je pravda ,že najskôr mi ten štýl kamery vadil ale nakoniec som pochopila, že to malo skutočne zmysel. Toto dielo je dôkaz toho, že na to, aby bol film dobrý, nemusí mať ktovieakú výpravu, milión známych hercov a dychberúce scény. Chémia medzi hercami fungovala výborne.

plagát

Ona (2013) 

Film spracúva čoraz aktuálnejšiu tému vzťahu modernej techniky a človeka. Je kľudný,pastelový, citlivý... a pritom osamelý, máme všetko a pritom nič. Vzťahy sa stávajú povrchnejšie a nikto nikoho nepočúva. Ten teraz tak obľúbený sex po telefóne si mohli odpustiť, ale tak, je to americký film, čo by som chcela. Bohužiaľ nedám 4 * ,pretože ma trošku sklamal záver. Ak by teda nezrušili operačný systém, tak ako, ostalo by všetko v online podobe? Miestami sa mi zdalo, že takýto vzťah je výhodnejší ako ten skutočný . Hlas Scarlett je strašne príjemný na počúvanie a ani neviem, aký výsledný efekt by mal film bez neho. A nakoniec - skutočne skvelá hudba, ktorá sa k filmu hodí a dodáva mu šmrnc.p.s. Tie nohavice, až pod "pazuchy" boli ale fakt kúl :)))

plagát

Vlk z Wall Street (2013) 

Takže je to isté. Spravodlivosť na svete neexistuje. Môžete podvádzať,drogovať, kurviť sa a nakoniec si budete veselo hrať tenis s kamošmi vo väzení. Yes ! Ešte radšej mám,keď sa stále američania považujú za prudérnych a pritom tak posúvajú hranice ,že skutočne netuším ,čo príde ďalej. Inak film má spád, nenudí, Leo si to viditeľne užíva, ale na mňa to bolo všetko príliš. Chápem , že mužské osadenstvo to vníma inak.

plagát

Čierny motýľ (2008) (TV film) 

Výborný film. Nemyslím si ,že záver bol tak ľahko predvídateľný. Na začiatku sa mi to zdalo síce podozrivé, ale film mal veľmi dobrý spád. Eric Cantona tam vyzerá ako nejaký zdivočený horár a na policajta by som ho teda vôbec netypovala :) Zo všetkých tých trápnych pseudo krimi-thrillerov, čo sú v kinách alebo Tv ,je to veľmi dobrý film a určite odporúčam.

plagát

Terapia láskou (2012) 

hodnotenie čsfd je pre mňa šok . Tento film som ani nedopozerala , preklikla som si koniec a to jedine preto,že keď som zabila čas pozeraním ho, nech aspoň viem ako sa skončí. Americké žvásty, siahodlhé rozhovory o ničom a ten ich tanček na záver. No comment. Ak je toto dobrý film, tak ja už fakt neviem.

plagát

Vedľajšie účinky (2013) 

Klasický dobrý thriller. Bolo tam všetko, zápletka, dej, výkony hercov ( aj keď mňa Channing Tatum dosť irituje a nechápem jeho rastúcej popularite ), ale niečo mi tam chýbalo. Ten záver ma trochu sklamal a pravdupovediac som čakala vyvrcholenie spojené so zápletkou o psychofarmakách. V podstate zkazil celkový dojem filmu. Napriek tomu dávam dobré hodnotenie,lebo v poslednej dobe je to jeden z mála filmov-noviniek, ktorý sa mi páčil.

plagát

Ako porodiť a nezblázniť sa (2012) 

väčšiu nudu som asi ani nezažila....hotový zaklínač hadov ,ale iné sa ani od toho čakať nedalo, trailer bol jasný.