Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (231)

plagát

Monarch: Odkaz monster (2023) (seriál) 

Najsamprv to vyzeralo celé tajomne a nádejne, no natiahlo sa to do nudnej stopáže a až na tých zopár vydarených efektov to bolo mega o ničom. Otravná superkorektnosť samozrejme nemohla chýbať a hercom som neveril ani nos medzi očami. Pre mňa len ďalšie sklamanie.

plagát

Expendables 4 (2023) 

Toto sa nemalo stať. Stallone hlboko podliezol laťku, Statham otravný macho, Megan úplne zbytočná, Garcia ako záporák je na smiech, Uwais s Jaaom ako herci nuloví a ani akciu napredviedli bohvieakú. Jediný kto tam hral prirodzene bol Couture a to ani neni herec. Ten scenár ma fakt urážal a cgi tam dávali úplne zbytočne. Chcelo to byť po dlhej dobe pokračovaním, ale vo výsledku som išiel z kina jak zmoknutý potkan.

plagát

John Wick 4 (2023) 

Si snad robia prdel? To neni film, ale počitačová hra, kde je viac mrtvych, než slov.

plagát

Dio: Dreamers Never Die (2022) 

Bol to metalový Boh s nezamenitelným hlasom. Zaslúžil si tento dokument. Ďakujeme.

plagát

Hawkeye (2021) (seriál) 

Jediný marvelácky seriál, ktorý sa vyrovná jednotlivým filmom a poniektoré i s prehladom predčí. Fakt zábavné a scenáristicky zvládnuté. Wakandy a Blackwidowy sa možu strčiť niekam do korektných zadníc hollywoodu. Toto je žúžo.

plagát

Samaritán (2022) 

Sly to dokáže ešte aj v sedemdesiatke a superhrdinsky rozparádiť v štýle Ramba utrhnutého z reťaze a bez nasprostastých, hollywoodskych korektností. Toto je lepší matroš, než vačšina Marvelovských, elasťákových buzničiek a to Marvel docela žeriem. Kazia to len tie druhotriedne CGI efekty a ten velmi amatérsky, digitálne omladený Stallone pred koncom. Stallone je viac ako film a tak to v tomto prípade aj treba brať. Je to velmi pozeratelné maso, i keď nič moc nové neprináša.

plagát

Thor: Láska a hrom (2022) 

Tak trochu lentilkový Thor s celkom dobrým humorom, ale ako už býva v súčasnej americkej produkcii zvykom, zase plíživá gayolezbopropaganda a čierni vikingovia. Christian Bale nemal chybu. Soundtrack dokonalý, takže dobrý stred celkovo.

plagát

Matrix Resurrections (2021) 

Pozeratelné, iba z toho titulu, že od toho racionálne zmýšlajúci fanúšik naozaj nemá čo očakávať. Vše už bolo dávno vypovedané a dobovo vyčerpané. Tak ako sa nikdy v podstate nepodarilo adekvátne nadviazať na prvých dvoch Terminátorov, tak sa to nepodarí ani na trilógiu Matrixov. Celé toto sílené pokračovanie, je iba odvarom z predošlých a v žiadnom aspekte sa mu ani za mak nedarí niečo vylepšiť, či doriešiť. Retrospektíva pre nejaký neujasnený ciel. Akési nahlúple odkašlanie po opernej árii. Epitaf Matrixu neodvratne spadol do priemernosti a ani akčné scény nedokážu ničím nadchnúť. Nevadí však, nič som od toho nečakal.

plagát

Poslední žoldák (2021) 

Už to vyzeralo, že si král otáčkových kopov s výskokom nezahrá v pozeratelnom filme, no milé prekvapenie sa zrodilo. Bolo na to treba len opustiť Hollywood a skúsiť francúzsku produkciu. Od čias Belmonda som sa tuším na frantíckej komédii takto nezabavil i keď J.C. nebol tým najzábavnejším z tlupy. Skutočne však podla mňa ukázal komediálny talent a to bez ohladu na tie slabé hodnotenia na ČSFD...

plagát

Kráľ Artuš: Legenda o meči (2017) 

Typický paskvil 21 storočia. Vykradnutá legenda popcornovým sposobom, kde si neodpustili v Artušovej družine dvoch černochov a jedného číňana. Kostýmy moderného strihu a učesy jak z klipu Britney Spears, stometrové slony, efekty že ma rýcho zvesilo a debilné vtípky. Úplne zbytočný film.