Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Trainspotting

Trainspotting (1996)

Film, ktorý môžete vidieť aj 100x aj tak nikdy neomrzí...

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Tak depresívny, znepokojujúci, chladný a negatívny film, ktorý sa so svojím spracovaním musel dotknúť snáď každého diváka vo mne nechal neskutočnú stopu a poznačil ma natoľko, že po takomto svinstve nesiahnem nikdy... Herecké výkony na najvyššej úrovni, skvelé strihy a hlavne neskutočný Clint Mansell s pre mňa najikonickejším soundtrackom. Aj napriek tomu aký je film nepríjemný sa k nemu po rokoch rád vraciam a vždy sa mi dostane rovnaký zážitok. Majstrovské dielo, ktoré by mal vidieť snáď každý.

Futbaloví chuligáni

Futbaloví chuligáni (2005)

Som veľký fanúšik futbalu a tak ma zaujíma všetko čo sa deje na futbalových štadiónoch, no nemám nič proti tomu aby som vedel čo sa deje aj mimo nich a to nám práve ukazuje tento film o týpkoch z Londýnu (+ amík) a firme GSE. Skvelé výkony hercov (Charlie Hunnam neskutočný výkon), ešte lepší príbeh a jeden z najkrajších soundtrackov aký som kedy počul (One Blood - záverečná scéna)... Krásne londýnske prostredie, ktoré zdobia bitky futbalových chuligánov ma vtiahli natoľko, že som čakal na ďalšiu a ďalšiu bitku. Koniec filmu ma len utvrdil v tom, že toto patrí a vždy bude patriť medzi moje TOP filmy. GSE GSE GSE!!!

Zelená míľa

Zelená míľa (1999)

Pútavý, zaujímavý a emotionálny trojhodinový dramáč so skvelým Hankson a ešte lepším M.C.Duncanom, pri ktorom vás vtiahne príbeh a už len ťažko sa zdržíte sĺz...

Rivali

Rivali (2013)

Pútavý príbeh dvoch (ne)priateľov na tratiach F1, ktorý je plný emócii, rýchlosti, skvelých záberov a najmä rozdielnosti dvoch najlepších F1 pretekárov svojho času. Skvelé zahraté od obidvoch hlavných postáv len podčiarkuje moju celkovú spokojnosť z filmu, ktorý som si musel pustiť 2x za sebou. Športové filmy obľubujem a aj keď F1 nie je moja šálka kávy, celý film som si aj napriek tomu užíval a prežíval ho ako najväčší fanúšik tohto moto športu a aj napriek tomu si myslím, že film si môže pozrieť aj totálny nefanúšik tohto športu a určite ho aj napriek tomu osloví. Taktiež treba vyzdvihnúť úžasnú kameru a ešte lepšiu hudbu k filmu (čo iné sme mohli od Zimmera čakať, že). Síce som to tak trošku očakával, ale záverečná scéna spolu so skutočnými zábermi ma úplne citovo zložila, čo sa mi už dávno pri filme nestalo. Kiež by bolo takýchto filmov viacej... Fucking masterpiece. Na záver ešte hláška zo záverečného dialógu, ktorá najdokonalejšie vystihuje rivalitu medzi Laudom a Rushom: - "Chytrý člověk získá víc od svých nepřátel, než hlupák od svých přátel. "