Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Reality-TV

Recenzie (40)

plagát

Naše planeta - Jedna planeta (2019) (epizóda) 

Nepríde mi tento dokument nijako špecialný oproti iným, chýba mi tam viac informácií (zábery na lov alebo rozmnožovanie su ok, ale málo). A čakal som, že sa to dotkne viac nejakých tém, ako globalne otepľovanie alebo pytliactvo - nielen v prvých a posledných minútach... Napriek tomu si pozriem zrejme aj dalšie časti.

plagát

Posledná loď (2014) (seriál) 

Po pozretí prvej epizódy ma tento seriál veľmi nezaujal a dal som mu len tri hviezdičky. Dnes keď som si pozrel záverečnú epizódu prvej série pomyslel som si, že som spravil naozaj dobre keď som seriál po prvej časti neprestal sledovať lebo je to naozaj úžasný seriál so skvelými hercami, kopou akcie, zaujímavým dejom a každá epizóda sa končila tak, že som sa nemohol dočkať nasledujúcej. Naozaj nechápem ako tomuto seriálu niekto môže dať nízke hodnotenie, ja určite odporúčam pozrieť si to...

plagát

Dovolenka za trest (2014) 

Keď som sa dozvedel, že Adam Sandler a Drew Barrymore budu znova spolu vo filme, vedel som, že to musím vidieť. Je pravda, že som očakával skôr niečo viac romantické, čo veľmi tento film nie je, ale to nič, pretože je to naozaj dobrá komédia s kopou dobrých - vtipných scén (páčilo sa mi najmä udieranie chlapcovej hlavy o steny :D), pri ktorej som sa výborné pobavil. Jediná vec, ktorá sa mi na filme nepáčila boli deti, ktoré mi neboli akosi sympatické. Drew a Adam ale boli super a dúfam, že ich ešte v nejakom spoločnom filme uvidím.

plagát

Da Vinciho démoni (2013) (seriál) 

Keď som si v roku 2013 pozrel prvú sériu už vtedy sa mi to páčilo, no našlo sa tam zopár častí, ktoré ma až tak nebavili, preto som dal len štyri hviezdičky. Keď som v roku 2014 dopozeral sériu druhú, ihneď som išiel zvýšiť svoje hodnotenie na päť hviezdičiek. Zopár častí, ktoré ma v prvej sérií trocha nebavili mi druhá séria dokonale vynahradila pretože, som nenašiel žiaden moment, ktorý by ma nejako nezaujal alebo nudil, naopak som sa vždy nemohol dočkať každej ďalšej epizódy. Veľmi pozitívne hodnotím herecké výkony hlavného hrdinu ale vlastne aj všetky postavy sú veľmi dobré. To, že kamera je v seriáli naozaj skvelá a hudba je tiež zvládnutá výborne je snáď každému jasné. Ak sa navyše zaujímate o históriu a najmä o Da Vinciho, tak pozrieť si tento seriál je pre Vás to najlepšie čo môžete spraviť ;-)

plagát

Hry o život: Skúška ohňom (2013) 

Už jednotka sa mi veľmi páčila a toto bolo ešte lepšie! Počas celého filmu som sa výborne bavil, napínavé scény boli super, herecké výkony vynikajúce. Najviac sa mi asi páčili scény kde sa predstavovali účastníci hier alebo keď sa Katniss s ostatnými účastníkmi zoznamovala, tie mi prišli aj trochu zábavné. Možno len na záver by som viac objasnil čo sa to tam vlastne stalo, inak sa ale veľmi teším na pokračovanie!

plagát

Lea Michele - On My Way (2014) (hudobný videoklip) 

Videoklipy, ktoré nemajú nejaký dej ma väčšinou veľmi nezaujmú. Tento sa mi ale veľmi páči. Skvelá kamera, krásne scény, nádherná Lea Michele a super pesnička. Dávam 5 hviezdičiek a určite odporúčam pozrieť si klip :-)

plagát

Katy Perry - Birthday (2014) (hudobný videoklip) 

Katy Perry je moja obľúbená speváčka a jej pesničky aj videoklipy boli doteraz celkom fajn. Pesnička Birthday je Ok aj tento raz, no ak mám hodnotiť videoklip tak ten sa mi nepáči, vôbec mi nepríde vtipný a ani ma nijako nezaujal, preto tentokrát dávam odpad... Videoklip na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CEUg7OplvIQ

plagát

Zlodejka kníh (2013) 

Historické filmy a filmy, ktoré opisujú niečí život sú moje obľúbené, tento sa mi teda páčil tiež. Počas celého filmu som sa síce vôbec nepozrel na čas kedy to skončí, no dej mohol byť podľa mňa viac "rozvinutý", pretože sa tam vlastne nič zvlášť napínavé nestalo a ani ma to nejako veľmi nedojalo. Herecké výkony ale boli skvelé a hudba ešte lepšia. Ak sa zaujímate o obdobie 2. svetovej vojny tento film si určite nemôžete nechať ujsť.

plagát

Banshee (2013) (seriál) 

Keď som takto pred rokom dopozeral prvú sériu tohoto seriálu, bolo v nej možno zopár málo scén, ktoré má nebavili až tak veľmi ale aj tak som si o seriáli myslel, že je úžasný. To som ale ešte nevedel, že príde druhá séria a tá bude ešte lepšia! V tej som nenašiel jediný diel pri ktorom by som sa nudil. Ja som síce doteraz o hercoch nepočul, no všetci sú výborní. Ak teda máte radí akciu, krv a násilie a aj trochu mystery, tak určite nebudete ľutovať, keď si tento seriál pozriete.

plagát

Konzultant (2013) 

Tie dve hviezdy dávam hlavne za herecké obsadenie, ktoré je vážne dobre a najmä za krásnu Cameron Diaz. Inak ma dej veľmi nezaujal a vlastne som ani poriadne nepochopil o čom to všetko je, škoda, s takýmito hercami to mohol byť kinohit...