Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (256)

plagát

Euforie (2019) (seriál) 

Pre mladých stratených uplakaných tínedžerov to musí byť pecka. U mňa v tomto čudnom prostredí typických charakterov som nevedel nájsť ani jeden, ktorý by bol aspoň nejak zaujímavý. Zo začiatku ešte celkom slušne, od toho "incidentu" na karnevale to išlo do hnoja.

plagát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Novodobý nástupca fantasy žánru. Už teraz je jasné, že je to lepšie než GOT a že sa tvorcovia nebáli vypáliť do toho rozpočet tak to klobúk dole. Páči sa mi, že seriál dal priestor pre poviedky, ktoré boli v prvých častiach kníh a nepúšťal sa ešte moc do románovej časti tejto ságy. Aspoň sa máme naco tešiť na 2. sériu. Postavy a herci super, Geralt je úplne podľa predstáv síce občas ten "rýdzo slovanský" face bol až moc okatý. Tí černoškovia tam nemajú tiež čo robit ale čo už. Prostredie skvelé vybraté, bojové scény sú super, vzťahy skvele vybudované. A v podstate nič tomu nechyba. Dúfam, že sa tu nič nedosiere a že o rok dostaneme takisto brutálne namakaneho Wiedzima ako tento rok.

plagát

Král (2019) 

Asi zatiaľ najlepší film tohto roka. Dobová uveriteľnosť, surovosť súbojov a atmosféra na pána. Netflix si ide svoje.

plagát

To Kapitola 2 (2019) 

Neskutočná naťahovačka, množstvo nesúvislých odbočiek od predlohy ( ktorá bola v dospeláckej časti famózna), absolútna nulovosť výkonu a charizmy u postáv a opakujúce ľakačky bez efektu. Vďaka za jednotku, dvojka nech odpočíva v pokoji.

plagát

Vtedy v Hollywoode (2019) 

Niekedy coll-chill feel sixties, a niekedy strašný pocit nedynamicky rozťahaného príbehu. Je to stále skvost, brilantne natočený s perfektnou dvojicou, z ktorej Pittova postava jasne žiari a má aj lepšie scénky. Len niekedy na mňa to prestrihávanie medzi filmovými scénkami bolo až trochu moc. Nechám 4*, je to Tarantino ale keď si budem chcieť od neho niečo pozrieť, tak toto bude jedna z posledných možností.

plagát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizóda) 

Nemôžem povedať že som sa nudil. Ale nemôžem napísať že ma to nadchlo. Taketo diely malo GOT uprostred serie bez toho aby museli niekoho zabíjať. Bude mi chýbať tých 6 serii, bohužiaľ na siedmu a finálnu veľmi rýchlo zabudnem.

plagát

The Beach Bum (2019) 

Nechutne otravná plytčina bez kúska inteligentného nápadu či vývoja. Matthew môže robiť zázraky ale úplne zbytočne.

plagát

Hra o trůny - Zimohrad (2019) (epizóda) 

Slušné zahrievacie kolo, Zlaté plášte ako prídavok určite potešia. Už sa teším o týždeň.

plagát

Volejte Saulovi - Série 4 (2018) (séria) 

Často to pôsobilo iba ako premostenie už do piatej série, lebo bolo vidieť že tvorci si dosť šetrili spojenie s Breaking Bad, ktoré aj tak sa už nenávratne blíži. Mix Saulových nevinných výletíkov a nápadov, ktoré ho potvrdili v tom, že už na tej svetlej stránke mu to moc nevychádza. Takisto napriek tomu, že vieme ako to skončí s Gusom, tak si nemôžem pomôcť ale veľmi dobre je tu zasadený. Mike s Nemcami takisto. Kim by mohla byť iba taká spoločníčka v domácnosti, jej dejová linka by tu ani nemusela byť, ale vzhľadom na koniec tejto série ju skôr budeme vidieť menej než viac. Vince si pán, takto premyslený seriálový svet kde každý jeden detail je do dátumu a udalosti presný, už GOT môže závidieť.