Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (56)

plagát

Bylo nás šest (1986) (seriál) 

Takéto seriály sa v tejto dobe nedajú hodnotiť. Proste úplne iná doba je. Hodnoty ktoré boli v osemdesiatych rokoch teraz absolútne neplatia. Aj keď som v tej dobe bol teenager, teraz sa na všetko pozerám úplne inak.

plagát

Heidi (2015) 

No videl som to snáď stokrát a vždy si to rád pozriem. Krásna príroda, krásny príbeh. Fakt vydarené.

plagát

Kuciak: Vražda novinára (2022) 

Arsenal83 to celkom vystihol, odsúdenie pred vynesením rozsudku. Ale odpad by som rozhodne nedal. Natočené kvalitne, ale mne tam chýbalo dosť vecí ktoré sa asi nehodili do konceptu tohoto dokumentu.

plagát

Vyproštění 2 (2023) 

No OK, dal som za plný počet. Áno, bavil som sa. Baviť sa bude každý s podmienkou vypnutia logiky, fyzikálnych javov a všetkého logického. Ale natočené je to parádne.

plagát

Asterix a Obelix: Ríša stredu (2023) 

No bez Gérarda Depardieu a Christiana Clavier... Ale áno, je to pozerateľné a sem tam sa aj zasmejem, ale nie som z toho tak nadšený ako keď tam hrali Gérard a Christian.

plagát

Delukse (2019) (seriál) 

A na Slovenské pomery celkom fajn, na niektorých epizódach som sa fest zabavil. Druhá séria strácala dych, ale stále lepší priemer.

plagát

Ainbo: Hrdinka pralesa (2020) 

Je smiešne keď rozprávky určené najmenším recenzujú dospeláci. Ja mám tiež 55 rokov, preto som sa spýtal decák čo to videli ako a čo sa im na tej rozprávke páčilo. Vraveli že všetko, veselé, farebné a akčné. Takže.... Čo ine dodať?

plagát

Prípady 1. oddelenia (2014) (seriál) 

Pozreté všetky časti... Ešte chcem, natočte ďalšiu sériu. Prirodzené a fakt uveriteľné natočené. U mňa za plný počet bodov.