Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Dokumentárny

Obľúbené filmy (10)

Americké Psycho

Americké Psycho (2000)

film, ktory na mna zaposobil az tak ze som si musel zohnat knihu (tej by ste dali kazdy o * navyse - vsetko sa do filmu nezmesti, ako napr Bono alebo Tom Cruise!, murders & executions, brat a Dorsia). Svet v ktorom vas nikto nepocuva, nik za o vas nezaujima a radsej ani nechce vediet co sa skryva hlbsie. frustrujuce? pre Patrika urcite. jedine co chcel bolo, aby zapadol, aby bol ako ostatni. ale svet ho ignoroval a to aj potom ako sa Patrik zacal coraz viac zviditelnovat. Sialenstvo a beznadej postupne biznismena zoziera az ho uplne pohlti... suhlas s: Richard_Ba. PS: INSERT THE CAT <3 Patrikovi prejde viac ako vražda, on je krytý firemným právnikom, je predsa dedič a VP takže do roboty chodiť nemusí, keďže je to rodinný podnik otca. Všetko po ňom upratali, ešte aj vlastníci budovy spravili čistku pod koberec a okamžitý resale, keďže vraždy by ich zrujnovali.

Iki-jigoku

Iki-jigoku (2000)

film co ma taky lacny nazov - Living Hell (2000). poznate take filmy, chcu vacsinou tym nazvom uputat a samotny film bude o poziarnikoch ide o japonsky horor kde by som spomenul jeho detektivny nadych, pretoze tu mame novinara ktory sa snazi zistit info na vlastnu past o jednom pripade kde bola vyvrazdena rodina a prezila to len babka a jej alzheimer (ehm) hlavnejsia/druha dejova linia sa odohrava v jednej rodine kde prijmu nove opatrovatelky, 22r dievca a-wait for it- uz spomiananu babku. a akoby to nestacilo tak vidiet ze obe su divne. takze vieme ze tu pojde do tuheho (toto nebrete ako spoiler pretoze babka v prvej scene filmu sa trochu odtrhla od retaze takze vieme ze tieto 2 su vlastne sialene vrahyne, ten novinar to ale nevie) vratim s ak tomu detektivnemu nadychu. sice sa to na webe nepise ale stojim si za tym pretoze ak by to bol len horor tak by neslo o to ze vo filme mate "clues" ktore ak si nepospajate pocas filmu (ako napr ja, heh) tak budete na konci uplne hotovi. ak ste ale pozorni tak niektore zavery sa budu zhodovat s vasimi predtuchami. no film sa tak meni ze na to co bolo zabudnete :) takze minispoiler - 2 nove pomocnice do domacnosti (kde nezije matka) su maniacky a zameraju sa na 1 syna ktoreho is pekne podaju ked nik nie je na okoli. on sa brani tazko lebo je vozickar. a navyse mu doma nik neveri ze by stara senilna babka bola sialena. tolko k deju. predstavte si, ale tento film som si ihned po pozreti zapol znovu a pozrel som si prvu pol hodinu (z clekovych 104min) znovu a potom aj neajke dalsie klucove casti a odrazu... vsetko do seba zapadalo. zvlastne chovanie postav, ktore nebolo vysvetlovane a na konci filmu si to uz nepamatate, no pri tomto druhom pozreti je to uz o inom a zrazu musite uznat ze tento film je ovela lepsi ako nejakych 6/10. poviem vam ze filmy podobne tomuto maju na imdb 7.7 a 8.2 (hovorim o konkretnych filmoch ale nazvy zamlcim, podobnost tychto filmov mozme prebrat po pozreti si living hellu). ani neviem kedy som naposledy spravil toto, ze idem pozerat film ihned etse raz. vyzdvihnem etse par komentov z csfd (zistil somz e tam niekedy dost spoiluju takze citam si tam komenty az po pozreti): "...horror, který není bohužel příliš známý....Film má naprosto úžasně zvládnutou hustou a temnou atmosféru, vyvolává pocit beznaděje, scény jsou doprovázeny drsnou a hlasitou hudbou,... perfektný adrenalín... Pokud nebudete čekat gorefest ve francouzském stylu ala Inside, budete se perfektně bavit. Psycho, napětí, nefalšovaný strach. Tohle si prostě nenechte ujít...vám slibuji SHOCK!!!"

Pod vlivem lásky

Pod vlivem lásky (2008)

Šialený film o láske a chapadlach náboženských kultov. Dej je dosť crazy, plný japonského humoru a uchýliek (boner, ninja - photos of panties ), no poctivá filmarcina a odkaz sú nepopieratelne. Žánrová rozmanitosť reflektuje vnútorné rozpoloženie hlavného hrdinu Yu. Keď Yu stretáva dievča svojho života, na scénu ihneď prichádza ďalšia žena ktorá postupne rozloží celý jeho život, ba i ľuďom na ktorým mu najviac záleží. A čo na to Church Zero? Shion Sono vo vrcholnej forme! Koment: sniper18, Flipnic. Snáď raz uvidím tu 6-hodinovu verziu.

Šílený detektiv

Šílený detektiv (2007)

je mi ctou vam predstavit najlepsiu detektivku co som doteraz videl. cely film som len dufal aby sa to nejak nezvrhlo (poznate to - dobry zaciatok zly koniec). necakal by som ze to bude take skvele. detektiv, ktory vidi to co ini nie, vie riesit aj impossibru pripady. jeho rekonstrukcie pripadov su neobycajne a precitene. dokaze vidiet ako sa clovek citi, vsetky stranky jeho osobnosti. a ked sa podari tak vidi aj... no ved viete. je to paranormalna schopnost alebo len predstava blazna? zverili by ste svoj osud do ruk takehoto cloveka? mozno nie, ale co ak jedine on vie najst odpovede ktore hladate? ... pri tomto filme som fakt ze rozmyslalnaplno aby som pochopil o co ide - film ma drzal v strehu. ano, nejde o film pocas ktoreho si odskocite bez toho aby ste ho pauzli a o nic nepridete :p. ps: ak ste sa vo filme stratili tak vam mozem poslat vlastny podrobny spoiler v rozsahu 3xA4.

Old Boy

Old Boy (2003)

nielen najlepsi zo serie Vengeance, ale jednoznacne najlepsi korejsky krimi triler co som doteraz videl. hlavny hrdina sa postupne rozpamatava a zistuje preco bol vazneny 15 rokov. je odhodlany pomstit sa svoju vaznitelovi za kazdu cenu. avsak otazka nie je ani tak preco ho vaznil, ale... obsadenie, rezia, vizual a hudba boli prefektne. inac bacha na niektore komenty, mozu obsahovat spojler z druhej polky filmu co by vas mohlo zamrziet... ps: tento rok vychadza US remake, brace yourselves...

Sikkaek

Sikkaek (2007)

jeden z naj filmov co som doteraz videl. kto by si pomyslel ze to bude prave film o jedle? hlavny dej je o kucharskej sutazi, ktora nieje len hocijaka, ale nesie sa v duchu narodnej hrdosti. co mozno znie ako "varim varis varite" sa ale zmeni ked zacnete pozerat. hned na zaciaku mame zaplatku ktora poznacila minulst nasho hrdinu. ak chce ocistit svoje meno a nielen to tak sa musi zucstnit tejto narodnej sutaze a celit svojmu rivalovi. ako pripravi dokonale jedlo? to treba so srdcom. ale tuto vetu pochopite lepsie, ked si pozriete Le Grand Chef, co je to priprava so srdcom. odporucam vsetkymi desiatimi, 6 stars! awsome! ani neviem co viac napisat, korejcov v tomto neprekona nikto.

Adresát neznámý

Adresát neznámý (2001)

jednoznacne najdramatickejsia drama aku som doteraz videl. dej zacina velmi pochmurnne a cely cas sa to len zhorsuje, a to som cakal na nieco pozitivne. nie, tento film nema happy end a ani ho necakate. ak mate sklony k samovrazde tak si Address Unknown nikdy nepozrite, lebo za vysledok nerucim. cierna cernota a temna temnota.

Gantz: O

Gantz: O (2016)

Gantz O, aleb Gantz Osaka arc. Namiesto anime máme CGI a od mangy je podstatný odklon v zložení tímu. Toto mal byť doteraz najväčší fight ale náš Tokio team je tu riadne zdecimovany - chýbajú VŠETKY silné postavy z tímu takže je otázne ako majú vlastne naši vyhrať. Chýba tu aj jeden z trojice bossov (taký pes - chrt) ktorý tu chýba úplne bezdôvodne. Odklon od predlohy je úplne zbytočný (je toho viacej...) a len vyvoláva nepriaznivé ohlasy u fanúšikov. na druhej strane je fajn vidieť v pohybe so zvukom to co som doteraz čítal. Keď k tomu pridáme aj správnu hudbu a odhliadnuc od tej predlohy... Musím povedať že Gantz sa mi natoľko zapáčil že tento film si pozriem rád fakt ze kedykoľvek

Ovládací panel
3 body