Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Verejný nepriateľ

Verejný nepriateľ (1998)

Jedna z mojich srdcoviek. Často sa k tomuto filmu vraciam a dovod je jednoduchy...absolutne vystihnutý žaner, ktorý u filmu hladam...technologicke vychytavky, napatie, ziadne trapne dialogy, ziadne klise, vyborne herecke obsadenie, primerana stopaz, skvela zapletka...proste všetko je presne tak ako ma byt .

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Jeden z mojich najoblubenejsich. Kvalitnych filmov spojenych s magiou je velmi malo a nolan to cele zabalil do perfektneho šatu. Vztah medzi rivalmi je najsilnejsou strankou filmu a sam som vahal, ktory z nich je mi viac sympaticky(nakoniec Bale). Taktiež ma uputal historicky podton+bolo treba pri filme rozmyslat aby divak pochopil ako všetko do seba zapada. Osobne som na pochopenie všetkych nolanovych trikov potreboval 2-3 zhliadnutia ale samozrejme, že som film videl ovela viac krat kedze je to cele jeden "dokonaly trik".

Odpojiť

Odpojiť (2012)

Film plny skutocnych emocii. Konecna scena zimomriavky a nejaka ta slza. Kiez by sa tocilo viac takychto filmov...

Stratené dievča

Stratené dievča (2014)

Najlepši film za posledny rok. Jedine, s čím budem mat asi problem je to, že pri dalsom skuknuti " to už nebude ono" z velmi jednoducheho dovodu...ten film je tak krasne nepredvidatelny, dokaže cloveka vždy neicim prekvapit a hlavne je plny zvratov...nič z toho zrejme uz pri dalsom pozreti nezazijem a tak z toho zostane "len" zaujimava psycho drama. Kazdopadne som velmi rad, ze som an tento film narazil a urcite ho zaradujem do svojej topky ;-)