Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Horor

Obsahy (6)

Dotek lásky

Dotek lásky (1980)

Do horského sanatória v kanadských horách prichádza nová opatrovateľka. Medzi ňou a ochrnutým dievčatkom Karen (Diane Lane) začína vznikať jemné puto. Spočiatku s nikým nekomunikujúce dievča postupne nadobúda chuť do života. Zažíva prvé okamžiky šťastia a radosti, vrcholiace imaginárnym priateľstvom s Elvisom Presleym.

Keď so Smrťou kráča nádej

Keď so Smrťou kráča nádej (2014) (študentský film)

Jednoduchý príbeh o človeku na pokraji smrti, spomienkach a súboji o jeho dušu. O Smrti, ktorá nám je neustále v pätách, a zázrakoch, ktoré nás obklopujú.

Full Benefits: The Next Step

Full Benefits: The Next Step (2011) (relácia)

V tretej päťdielnej sérii seriálu Full Benefits (2010) sa na scénu vracia Davidova bývalá priateľka a jeho vzťah so Sarah čelí rozhodujúcej výzve. Ako sa situácia okolo ústrednej dvojice postupne vyhrocuje na maximum, vznikajú závažné otázky: ostanú Sarah a David spolu alebo sa rozídu? A čo bude ďalej? Komediálna internetová stránka College Humor prináša pokračovanie presne v duchu seriálu a zároveň ponúkne horkosladký otvorený koniec, ktorý priamo nabáda k ďalšiemu pokračovaniu.

Miner's Daughter, The

Miner's Daughter, The (1950)

Po trochu nešťastne zvolenej forme protirasistickej agitky z roku 1945 prišiel Cannon s klasickou technicolorovou groteskou. Tieto grotesky vystihovali a vždy budú vystihovať konvencie doby najlepšie zo všetkého (o ľudskom charaktere ani nehovoriac). Veselý animovaný príbeh o tom, že láska ide cez žalúdok.

Reklama