Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (332)

...kone na betóne

...kone na betóne (1995)

Henrieta Mičkovicová se kvůli svlékání před kamerami velmi styděla, zakopla, upadla nahá na zem a rozesmála celý štáb. Právě tato malá nehoda jí ale pomohla překonat nervozitu.

Čiara

Čiara (2017)

Veľmi náročné boli scény s topením ľudí v jazere. Natáčali sa v novembri a kaskadérov museli hádzať do osemstupňovej vody.

Únos

Únos (2017)

Náklady na film boli približne 1,35 milióna eur, z čoho dve tretiny pokryl Audiovizuálny fond a príspevky z RTVS a jednu tretinu rozpočtu dofinancovali súkromní podnikatelia.

Únos

Únos (2017)

Pri natáčaní scény, kde Robo (Dávid Hartl) horí v aute, asistovali hasiči, kaskadéri i polícia. Než sa do nej pustili, herec bol zmierený s tým, že prihodiť sa môže hocičo, a preto sa pre istotu rozlúčil so svojimi najbližšími. Náročnej scény sa zúčastnila aj Anna Remiášová.

Všetko alebo nič

Všetko alebo nič (2017)

Celková príprava snímky trvala štyri a pol roka, počas ktorej sa stalo asi 150 komplikácií. V decembri 2015 dokonca hrozilo, že ju kvôli nedostatku financií nedotočia. Samotné filmovanie trvalo dva roky a prebiehalo etapovo, pričom hlavným miestom natáčania bola Praha. Náklady predstavovali zhruba 1,3 milióna eur.

Všetko alebo nič

Všetko alebo nič (2017)

Rolu vo filme si "strihla" aj ružová kabelka, ktorú preň špeciálne navrhol slovenský módny návrhár Fero Mikloško.

Všetko alebo nič

Všetko alebo nič (2017)

Snímka bola uvedená v troch jazykoch - slovenskom, českom a poľskom.

Suburra

Suburra (2015)

Režisér Stefano Sollima sa vyjadril, že pokiaľ by si mal vybrať, jeho obľúbenou spomedzi postáv by bol "Osmička" (Alessandro Borghi), pretože ako jediný sa riadi svojimi hlbokými citmi - snom zmeniť svoje mesto a láskou ku svojej snúbenici.

Suburra

Suburra (2015)

Režisér Stefano Sollima prezradil, že film sa dočkal rozhorčených reakcii od talianskych politikov i protestov od zástupcov Vatikánu.

UFC 202: Diaz vs. McGregor 2

UFC 202: Diaz vs. McGregor 2 (2016) (relácia)

Zápas Conora McGregora a Natea Diaza bol dôvodom rozchodu Jennifer Lopez s jej vtedajším partnerom Casperom Smartom, ktorý sa naň rozhodol ísť namiesto charitatívnej akcie, kde mal herečku sprevádzať. Jennifer Lopez to tak rozčúlilo, že päťročný vzťah bez debaty ukončila.

Gomora

Gomora (2014) (seriál)

Filmovanie druhej série trvalo 32 týždňov a prebiehalo v Taliansku, Nemecku a na Kostarike. Zúčastnilo sa ho 200 hercov, 3 500 komparzistov a 600 členov štábu.

Gomora

Gomora (2014) (seriál)

S priemerom 700 000 divákov na jednu z dvanástich epizód prvej série sa Gomora stala dovtedy najúspešnejším seriálom vysielaným na tamojšom televíznom kanáli Sky Italia. S priemerom 950 000 divákov na epizódu takisto zlomila rekord ako nefrancúzsky európsky debut na francúzskej televíznej stanici Canal+.

Gomora

Gomora (2014) (seriál)

Počas filmovania prvej série sa kaskadéri a odborníci na zbrane zúčastnili na 100 dňoch nakrúcania.

Gomora

Gomora (2014) (seriál)

Nakrúcanie prvej série trvalo 30 týždňov a okrem Neapola prebiehalo v Miláne, Ferrare, Ríme a v Barcelone.

Street Fighter: Assassin's Fist

Street Fighter: Assassin's Fist (2014) (seriál)

Choreografiu bojových scén majú okrem iných na svedomí Joey Ansah a Christian Howard, ktorí dlhý čas študovali herné pohyby, aby ich následne previedli do skutočnosti.

Gangstri

Gangstri (1991)

Snímka sa nakrúcala pod pracovným názvom Gangsters.

Reklama