Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi
  • Komédia

Obsahy (24)

Minna! Esupá da jo!

Minna! Esupá da jo! (2013) (seriál)

Yoshita je úplne bežný stredoškolák kdesi v odľahlom japonskom mestečku, ktorý si príliš neužíva popularity a je skôr triednym outsiderom. Veci sa však začnú meniť vo chvíli, keď v sebe nečakane objaví zvláštnu schopnosť - dokáže čítať myšlienky! Pod vplyvom svojho objavu sa rozhodne, že sa stane superhrdinom a spasí svet od všetkých jeho moderných neduhov i vojen a nastolí poriadok. Čoskoro však zisťuje, že schopnosť nezískal sám a že je možné ju využívať aj na tak trochu iné účely... Navyše, do mestečka prichádza pár, muž a žena, ktorí hľadajú práve ľudí s takýmito schopnosťami.
Nový komediálny sci-fi seriál výrazného japonského režiséra Šion Sona nesie typické prvky jeho modernej tvorby a berie si na paškál žáner superhrdinských teen sérií a paranormálnych romancí, populárne knižné a filmové série a v neposlednom rade anime.

Thomas je zamilovaný

Thomas je zamilovaný (2000)

V blízkej budúcnosti sa mladý Thomas potýka s nevšedným problémom. Trpí totiž agorafóbiou - bojí sa vonkajšieho sveta a hlavne kontaktu s ľuďmi. Zo svojho apartmánu nevyšiel už osem rokov a komunikuje len prostredníctvom videohovorov cez webkameru. Jeho terapeut mu zmení život vo chvíli, keď mu v rámci terapie nariadi nadviazanie kontaktu so ženou a zaregistruje ho na virtuálnu zoznamku.

Tulpa - Perdizioni mortali

Tulpa - Perdizioni mortali (2012)

Ambiciózna Lisa (Claudia Gerini) zastáva významný post vo veľkej talianskej spoločnosti. Po nociach však tajne navštevuje záhadný súkromný klub opradený podivnou mystikou, v ktorom sa oddáva radovánkam s neznámymi mužmi a ženami. Pravidlo znie: mimo "Tulpy" sa jej členovia nesmú stretávať, ani nijako kontaktovať. Keď však odrazu začnú členovia zomierať a na verejnosť preniknú informácie o firme, Lisa začne konať a pravidlo poruší. Jej podivné správanie si však začnú všímať aj kolegovia v práci...

Ame to shōjo to watashi no tegami

Ame to shōjo to watashi no tegami (2005)

Mladé dievča Katari sníva o tom, že sa raz stane spisovateľkou. Rozhodne sa napísať svojmu spolužiakovi dopis, v ktorom sa mu vyznáva z lásky. Bohužiaľ, láska zostáva neopätovaná...

Last Ten, The

Last Ten, The (2011)

"Muž prichádza domov, kde zisťuje, že niečo nie je v poriadku..." Tak by sa dal stručne charakterizovať "príbeh" krátkometrážneho debutu Davida Higginsa bez vyzradenia pointy. Štrnásťminútový film bez použitia slov nakrútený na takmer úplne statickú kameru sa odohráva na jednom schodisku vo vnútri obyčajnej bytovky, v ktorej sa čoskoro začnú diať neobyčajné veci...

Džitenša toiki

Džitenša toiki (1990)

Hrdinami v poradí druhého celovečerného filmu Šion Sona sú dvaja priatelia, Keita a Shiro, Obaja sa pokúšajú dostať na univerzitu a prežívajú len vďaka roznášaniu novín na bicykloch. Zatiaľ čo Keita (Šion Sono) chce silou-mocou dokončiť film, ktorý spolu začali nakrúcať ešte na strednej škole. Keita sa márne pokúša Shira dotlačiť k štúdiu a nezdieľa jeho nadšenie pre film. Situácia sa ešte skomplikuje, keď sa Keita dozvie, že sa jeho ex-priateľka Kyoko vracia zo štúdií v Tokyu.

Spása

Spása (2014)

John (Mads Mikkelsen) je obyčajným farmárom na Divokom Západe 70. rokov 19. storočia. Jeho pokojný život s rodinou končí v troskách, keď sú jeho manželka a deti bez milosti zavraždené. John sa vydáva po stopách zločinca, no keď sa mu ho podarí nájsť a zabiť, len si tým znepriatelí vodcu miestneho gangu (Jeffrey Dean Morgan), do ktorého mŕtvy patril. John u ostatných obyvateľov mesta nenachádza ani pomoc, ani pochopenie, a tak sa rozhodne gangu postaviť sám...

Expendabelles

Expendabelles (2020)

Príslušníci americkej námornej pechoty sú pri pokuse o prienik do ostrovného hniezda nebezpečného tyrana kompletne rozprášení. Despotovi sa naviac podarilo uniesť najlepších jadrových fyzikov sveta a začína byť jasné, že žiadny muž nie je pre ich oslobodenie ten pravý. S takou "mission impossible" si poradí jedine žena. Existuje totiž jen jedna cesta, ako sa na ostrov dostať. Najnebezpečnejšie agentky sveta ju využijú: prestroja sa za luxusné prostitútky a odletia súkromným lietadlom s cieľom ukojiť diktátorove najtajnejšie chúťky. A to aj také, o ktorých ešte nevie.

Heya

Heya (1993)

On, Bezmenný, postarší muž v dlhom baloniaku s klobúkom zarazeným do tváre a náplasťou nad okom, prichádza za realitnou maklérkou. Hľadá izbu čo najďalej od mestského ruchu, s voľným výhľadom na odľahlom, pokojnom mieste. Jeho požiadavky sú pomerne náročné, no peňažný limit neobmedzený, a tak pomaly prechádzajú jednu ponuku za druhou. Postupom času sa začínajú vynárať otázky. Kto je ten muž? O čo mu ide? Uteká pre niečím? Spravil niečo? Snaží sa nájsť rozhrešenie? Zodpovedať ich nebude jednoduché...

Buck Wild

Buck Wild (2013)

Štvorica mladých priateľov si vyrazí na výlet do malého mestečka obklopeného hustými lesmi, kde si chcú povyraziť lovom miestnej zveri. Všetko sa však zvrhne vo chvíli, keď vypukne epidémia, a z kedysi mierumilovných ľudí sa stanú hordy hladných mozgožrútov, bažiacich po čerstvom mäse.

Marvel One-Shot: All Hail the King

Marvel One-Shot: All Hail the King (2014)

Mandarín alias Trevor Slattery (Ben Kingsley) si odpykáva vo väzení svoj trest za spoluúčasť na zločinoch Aldricha Killiana. Po prevalení pravdy o "najhľadanejšom teroristovi sveta" sa z Trevora v okamihu stáva najpopulárnejší americký väzeň, ktorého meno je známe po celom svete, a on si svoju slávu užíva aj vo väzení. Tvorca dokumentárnych filmov Jackson Norris (Scoot McNairy) ho kontaktuje s ponukou na exkluzívne interview spoza mreží, ktoré má svetu odhaliť celú pravdu.

Mandarinky

Mandarinky (2013)

Píše sa rok 1990 a v Abcházsku zúri vojna. Starý Estónec Ivo ako jediný člen rodiny zostáva v krajine a pomáha priateľovi Margusovi so zberom mandarínok. Vojna však na seba nenecháva dlho čakať a zakrátko v ich blízkosti dôjde ku krvavému konfliktu, po ktorom zostanú traja mŕtvi a dvaja zranení. Ivo sa ich rozhodne oboch zachrániť, problém je však v tom, že jeden je Čečenec a druhý Gruzínec.

Čierne vlajky

Čierne vlajky (2014) (seriál)

Dobrodružný seriál z produkcie Michaela Baya nás zavedie do éry zlatého veku pirátstva, dvadsať rokov pred udalosťami zo slávneho románu Roberta Louisa Stevensona Ostrov pokladov.
V období zlatého veku pirátstva priberá obávaný kapitán Flint (Toby Stephens) do svojej posádky mladého nováčika Johna Silvera (Luke Arnold), ktorého meno bude jedného dňa poznať celý svet. Flint bojuje o prežitie ostrova New Providence, na ktorom stojí pirátska základňa. V roku 1715 však svetové mocnosti zvyšujú intenzitu boja proti námorným lúpežníkom, pretože tí v oblasti Západných Indií dlhodobo ohrozujú námorný obchod. Zákony každej civilizovanej zeme pirátov vyhlasujú za hostis humani generis, nepriateľov celého ľudstva. Ako odpoveď ustanovujú piráti svoju vlastnú doktrínu: vyhlasujú vojnu celému svetu!

Bodigādo Kiba

Bodigādo Kiba (1993)

Bývalý boxer Junpei pracuje pre odnož yakuzy známu ako Soryu Group. So svojou priateľkou Yoko chce odcestovať za lepším životom, a tak ukradne 500 000 000 yenov určených na obchod s heroínom. Yakuza ho však chytí a než sa im z Junpeia podarí dostať na miesto, kde sú peniaze ukryté, do kancelárií Soryu Group vtrhne polícia a zatkne ho. Po piatich rokoch sa Junpei dostáva na slobodu, no yakuza je mu v pätách. Najme si preto profesionálneho  telesného strážcu - majstra Daito karate Kibu. Spoločne sa vydávajú nájsť skryté peniaze a Yoko, ktorá záhadne zmizla.

Memories

Memories (2010)

Starý muž kráča po ulici a zrazu nájde na zemi kúsok filmu, na ktorom je zachytené jeho detstvo. Postupne nachádza ďalšie časti filmového pásu a začína spomínať na všetko, čo prežil.

Outbreak Company

Outbreak Company (2013) (seriál)

Kanou Shinichi je otaku [priaznivec anime, pozn.] do morku kostí, no práve vďaka tomu prišiel o priateľku a uzavrel sa pred svetom. Dni trávi sledovaním anime, čítaním mangy či zbieraním akčných figúrok. Jedného dňa natrafí na pracovnú príležitosť ako stvorenú práve pre neho - prvým krokom k jej získaniu je úspešné vyplnenie "otaku testu". Čoskoro však zistí, že toto nie je obyčajná práca, a ocitá sa v paralelnom nadprirodzenom svete, v ktorom má ako misionár vyslaný japonskou vládou šíriť kultúru otaku...

Dia no Ace

Dia no Ace (2013) (seriál)

Príbeh sleduje Eijun Sawamuru, nadhadzovača, ktorý dostane ponuku študovať na elitnej baseballovej škole. Tú navštevuje aj brilantný chytač menom Kazuya Miyuki. Spoločne so zvyškom tímu sa budú usilovať o legendárne majstrovstvá Japonska - Koushien. Nechýba im pri tom množstvo tvrdej práce a odhodlanie.

Diabolik Lovers - Season 1

Diabolik Lovers - Season 1 (2013) (séria)

Yui Komori je obyčajnou stredoškolskou študentkou. Kvôli práci svojho otca sa však musí presťahovať a začne navštevovať novú školu. Ani nevie ako, ale odrazu býva v jednom dome so šiestimi upírskymi bratmi...

Kókaku kidótai: Arise – Border 1: Ghost Pain

Kókaku kidótai: Arise – Border 1: Ghost Pain (2013)

Border 01: Ghost Pain - rok 2027. Rok po skončení štvrtej svetovej vojny mestom New Port City otrasie výbuch mobilnej míny. Krátko nato je zavraždený armádny dôstojník podozrivý z predaja zbraní a brania úplatkov. Vyšetrovania sa ujíma Daisuke Aramaki z Verejnej bezpečnosti, ktorý stretáva majorku Motoko Kusanagiovú, donedávna pracujúcu pod velením zavraždeného dôstojníka. Do vyšetrovania sa zapletie aj Togusa z policajného oddelenia Niihamskej prefektúry, ktorý sleduje stopu série vrážd prostitútok, a Batou, priateľ záhadne zavraždeného bývalého rangera, pre ktorého sa majorka Kusanagiová v okamihu stáva hlavným podozrivým.

Reklama