Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (23)

Alias John Preston

Alias John Preston (1956)

Bohatý Preston (Christopher Lee) si kúpil firmu a usadil sa v malom anglickom meste. Čoskoro nato začne dvoriť St. John, čo sa nepáči jej dlhoročnému milencovi...

Alias the Doctor

Alias the Doctor (1932)

Rakúsky študent medicíny, zamilovaný do svojej nevlastnej sestry, chce byť farmárom, ale zapletie sa do kriminálnych činov nevlastného brata. Keď sa dostane z väzenia, prevezme identitu svojho brata a potom sa musí obracať, aby zachránil život svojej pestúnskej matke.

Alias Boston Blackie

Alias Boston Blackie (1942)

Keď Blackie v rámci vianočnej väzenskej šou predvádza magické číslo, nevinný väzeň utečie a hľadá zodpovedných, ktorí ho do toho namočili.

Air Hawks

Air Hawks (1935)

Keď si už myslíte, že viete, kam smeruje tento film o pilotoch, úplne sa to zvrtne a zrazu tu máme šialeného vedca, lúč rozpadu a záhadného pána Veľkého.

Air Hostess

Air Hostess (1933)

Sympatický pilot sa zamiluje do letušky, ale ona si vezme odvážneho letca Murraya, ktorého zvádza bohatá zlatokopka Todd.

Adios Amigo

Adios Amigo (1976)

Neobvyklá westernová komédia, napísaná, produkovaná a režírovaná Fredom Williamsom, ktorý hrá stáleho obetného baránka podvodníkovi v podaní Richarda Pryora.

Abigail's Party

Abigail's Party (1977) (TV film)

Alison Steadman podáva majstrovský výkon v úlohe Beverly, hostiteľky, ktorá pozve niekoľko ľudí na drink, potom si ich doberá a necitlivo sa im zalieča. Napätie rastie, keď Beverly začne spievať piesne Demisa Roussosa a vykastruje svojho snobského manžela s nechutnou radosťou.

The Adventurers

The Adventurers (1970)

Film podľa bestselleru Harolda Robbinsa o fiktívnej juhoamerickej krajine, v ktorej sa odohráva revolúcia každé dve minúty.

Adventure in Baltimore

Adventure in Baltimore (1949)

Shirley Temple hrá prchkú slečnu, ktorej nezávislý duch a feministické sklony sú zobrazované ako mladícka pochabosť.

Hrdinové bez kalhot

Hrdinové bez kalhot (1964)

Počas občianskej vojny sú neschopní vojaci posielaní do západného teritória, aby zmiatli južanských špiónov.

Admirable Crichton, The

Admirable Crichton, The (1918)

Dokonalý sluha sa ukáže byť tou najužitočnejšou osobou, keď spolu so svojimi aristokratickými zamestnávateľmi stroskotá na ostrove.

The Adding Machine

The Adding Machine (1969)

Účtovník je zúfalý po zistení, že bol nahradený počítačom.

Ada

Ada (1961)

Zo žobráka boháč. Chudobná Susan Hayward manévruje s ľahkomyseľným Deanom Martinom na poste guvernéra, aby prekonala politickú korupciu.

The Actress

The Actress (1953)

Plnofarebný film opisujúci zážitky mladej Ruth Gordonovej v Massachusetts počiatku 20. storočia, ktorá sa rozhodla, že bude herečkou. Spencer Tracy stvárnil jej popudlivého otca.

Act of the Heart

Act of the Heart (1970)

Fascinujúca štúdia religiózneho fanatizmu, ktorý predstavuje jedna žena a jej láska ku katolíckemu kňazovi.

Cez veľký priesmyk

Cez veľký priesmyk (1976)

Nevinný príbeh o podvodníkovi (Robert Logan) a nepoddajných sirotách (Heather Rattray a Mark Edward Hall) snažiacich sa cestovať do Oregonu.

Na druhou stranu mostu

Na druhou stranu mostu (1957)

Úzkoprsý nemecký obchodný magnát uniká z domácej základne v Anglicku, kde Scotland Yard vyšetruje jeho špinavé obchody. Jedinou nádejou je dostať sa do Mexika cez USA, a tak si počas cesty vymení identitu s cestujúcim vo vlaku.

Account Rendered

Account Rendered (1957)

Griffith Jones hrá mestského bankára, ktorý si zjavne neuvedomuje, že jeho manželka (Ursula Howells) bola zavraždená. To sme už počuli, hovoria chlapíci od Scotland Yardu, a tak bankár musí dokázať svoju nevinu.

Accused of Murder

Accused of Murder (1956)

Věra Ralston - Hrubá v úlohe hlavnej podozrivej z vraždy nečestného právnika (Sidney Blackmer). Detektív (David Brian) je presvedčený o jej nevine, zatiaľ čo seržant (Lee Van Cleef) si myslí opak.

Reklama