Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Reality-TV
  • Dráma
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Andy Kraus

Andy Kraus je pre mňa nezabudnuteľný komik z Uragánu, Hurikánu... Ale pre mňa sa preslávil rolou Laszlo Komarom zo Susedov. Neskôr účinkoval aj v Kutyil s.r.o., ale tam sa mi jeho rola Lajosa Gyunuru nezdala až taká vtipná. Teraz je pre mňa hlavne skvelý režisér.

Alexander Bárta

Rola bohatého sukničkára Milana Kordiaka z Paneláku to bolo asi prvá rola pri ktorej som si ho v roku 2008 všimol. Ja som skôr fanúšik slovenských seriálov, takže som si ho v roku 2011 zapamätal ako recepčného Ďuro-mama z Hoď svišťom.

Róbert Jakab

Najprv som si ho všimol v roku 2008 ako truhlíka Karola Mázika z Paneláku. Tam som sa stále rehotal na jeho scénach. Nechápal som ako dokáže takú blbosť povedať s vážnou tvárou. V roku 2010 som si ho všimol ako komika z Partičky. Tam podľa mňa patrí k najlepším.

Marián Miezga

Pre mňa jeho prvá rola bola rola gynekológa Michala Bajzu z Paneláku. Sledoval som ho a tiež som nechápal ako dokáže takú blbosť povedať s vážnou tvárou. Často som sa smial na jeho výrazoch. Neskôr začal hrávať vo filmoch, ale ja som si ho všimol ako komika z Partičky, ktorou je pre mňa neoddeliteľnou súčasťou.

Csongor Kassai

Perfektný ksicht. U neho platí ako u mnohých ďalších, že nechápem ako môe povedať takú hlúposť s vážnou tvárou. Rola Alexandra Vyšného Riefenstahla z Profesionálov ho preslávila a koncom roka 2011 som sa zabával na jeho roli multifunkčného opravára Jahelku z Paneláku.

Peter Batthyány

Mafián Banán z Mafstory, policajný kapitán Maroš Nagy Profesionálov či tanečník zo Showdancu. Tak som si ho zapamätal ja. Je to skvelý herec a zabávač, ktorý nemá problém s akoukoľvek rolou.

Ovládací panel