Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (7)

Liga spravedlivých

Liga spravedlivých (2001)

Kvalitný animovaný seriál , ktorý stavia na charakteroch DC comics. Osobne považujem za kvalitnejšie diely Justice League - Unlimited, kde je DC Universe spracované vo väčšom množstve postáv a seriál už nestavia len na základe 7 povôdných hrdinov. Pre fanúšikov jednoznačná záležitosť.

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

Jeden z mojich najoblúbenejších seriálov, ak nie ten naj, je práve tento o dvojici bratov, ktorý sledujem vlastne už od doby ked začínali vysielať prvú sériu v USA. Síce kvalita postupne ku koncu 6. série upadá (aspoň môj názor... ), napriek tomu kvitujem určitú zmenu na začiatku 7., ktorá sa začala vysielať minulý piatok a dúfam, že kvalita dosiahne úroveň podla mňa najlepšej 5. série. Po 7. sérii: No, 7 séria za nami a... pozrel som si posledné 3 diely prakticky za sebou a musím povedať, že po nie príliš kvalitnej sérii, dobre zakončili zápletku a nadhodili čo sa bude odohrávať v tej ďalšej. Som zvedavý kam to povedie, myslím, že to je relatívne zaujímavý nápad. 8 séria: Update: Wau, kvalitatívny návrat k tretej sérii ? Here we come, po 4 dieloch veľká spokojnosť.

Hviezdna brána: Atlantída

Hviezdna brána: Atlantída (2004)

Kvalitatívny vzostup oproti pôvodnému SG- 1, ktoré sa postupom času stávalo nudnejším a nudnejším... Niektoré diely SGA sú zábavne, iné naopak vážne a neprehrávajú... Je to vlastne zrejme najpodarenejší seriál zo série Stargate,.. + Radek Zelenka v pôvodnom dabingu je zrejme najvtipnejšou postavou pre ČR a SR, jednoznačne skvost v každom diely, v ktorom sa objaví.

Dresden

Dresden (2007)

Tak a mám seriál za sebou a musím povedať, že som ešte u žiadneho tak neľutoval, že končí. Pre mňa to bolo skvelých 12 dielov, so strašne sympatickou hlavnou postavou a zaujímavým príbehom. Škoda, preškoda, že bola natočená len jedna séria :( Seriál mal totiž podľa mňa veľký potenciál do budúcna a Paul Blackthorne bol fakt dobrým ťahúňom. No čo, ide sa na ďalšiu fantasy/sci-fi blbosť :)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Iné fantasy, temné plné intríg a predsa neskutočne dobre sa čítajúce i pre človeka čo nie je zvyknutý na ten typ konverzačnej stredovekej "fantasy" avšak bež množstva prvkov, ktoré sa bežne vo fantasy vyskytujú. Také mi prišlo Song of Ice and Fire v knižnej podobe a... príde mi podobne skvelé i v podobe seriálovej. Hoci musím podotknúť, že s niektorými zmenami nesúhlasím, ale inak je seriál verný knihe, dobre spracovaný, dokonca repliky a rozhovory z knihu sú priamo od slova do slova i v seriálu. Na zaujímavosti pridáva seriálu fakt, že veľká väčšina postáv je dosť nepredvídateľná a prakticky hociktorá postava môže umrieť. Osobné preferencie sa mi menia od dielu k dielu, najviac sa mi však páči zrejme Mr. Imp a Jon Snow. Takže zostávam na 5*, i keď si myslím, že niečo sa mohlo vynechať a niečo pridať, 90% seriálu patrí.