Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (66)

plagát

Everything Sucks! (2018) (seriál) 

Ak ste clovek ako ja, s dakou divnou poruchou dospievania :D, ktory je zaseknuty vo veku 15 rokov aj ked je o mnoho starsi :D tak to aspon dopozerate...Inak to ani neskusajte asi. Cakal som odlahceny Stranger Things ale nekonalo sa....priemer...

plagát

The Punisher (2017) (seriál) 

Po prvych styroch epizodach som dal slusne 4* ale na konci som musel upravit svoje hodnotenie na kolko sa serial naozaj velmi kvalitne rozbehol. Moze za to hlavne Bernthal ktoreho som prvy krat videl este v prvej serii Walking Dead kde som si ho hned zapamatal. Nikdy som si vo filmoch alebo serialoch nevsimol daky vyvoj alebo posun herca na vyssi level (na to som az moc velky laik) az do bodu ked som ho videl v Punisherovi. Pre tuto rolu sa podla mna narodil a hra tu postavu neskutocne. Vyborna vec.

plagát

Logan: Wolverine (2017) 

Preco? Preco takto nevyzerali vsetky filmy s Wolverinom? Toto tomu skutocne chybalo a smutne je ze na to aby na to prisli a natocili KONECNE Rko, muselo uplynut 17 rokov a s ikonickou postavou sa musel rozlucit pan herec. Starsie rocniky vyrastali na Segalovi alebo Rockym, no moj hrdina bol od malicka Wolverine. S touto postavou som vyrastol a jeho posledny film nesklamal. Bol depresivny, spomienkovy, uzastne zahrany, par krat ma aj prekvapili a tie akcne sceny boli neuveritelne. Niekedy som podla mna nedychal aj 5 minut az kym sa to neupokojilo. Jedina vec co ma trosicku sklamala bol koniec. Po pravde, neviem co som cakal, ale asi trosku viac. *spojlery odtialto* myslienka bola sice pekna ze wolverina dokaze zabit iba samotny wolverine ale aj tak...asi som si priliz idealizoval postavy Logana a Charlesa ako neporazitelne...Nie happy end som necakal a ani nechcel, ale podla mna si zasluzili nieco vacsie..

plagát

Pasažieri (2016) 

Nebyt toho doslova otrasneho a klise koncu dam o hviezdu viacej....doslova ma to znechutilo...mal som v hlave minimalne tri lepsie konce, ale vlastne kazdy koneic by bol lepsi, aj kebyze ich pride pozabijat sharktornado ktore ,,Šeprd s Hajzelhofom,, nestihnu znicit...

plagát

Narcos - Al Fin Cayó! (2016) (epizóda) 

Ako si za 20 epizod oblubit, postavu vraha a dilera drog natolko ze bol jednoznacne najlepsou postavou v serialy, a smutit pri poslednom diely? Neskutocne, nepochopitelne a jednoznacne za to vdacim Mourovi ktory bol cely cas neskutocny.

plagát

Popstar (2016) 

Peke odzrkadluje momentalnu komercnu hudobnu scenu...Po komedialnej stranke je to priemer, ale po dlhom rozmyslani pridavam hviezdu za to ze sa tam Sambergovi podarilo natrepat tolko znamych hudobnikov a samozrejme za soundtrack :D

plagát

Podfukári 2 (2016) 

Varovanie: Moje hodnotenie je prudko ovplyvnene a neobjektivne kvoli mojej prehnanej oblube kuzelnikov. (pod kuzelnikmi nemyslim Harryho Pottera, ale iluzionistov ako takych :D) Ocenujem vo filme velmi dobre prepojenie kuzelnickych trikov, so samotnymi lupezmii a bojmi. Napady velmi originalne a myslim ze nic podobne som este nevidel, samozrejme okrem jednotky. Takisto zopar vybornych vtipnych situacii, alebo uz iba samotne obsadenie Radcliffa do kuzelnickeho filmu :D ... Co sa deju tyka, viac zamotane to uz snad ani nemohlo byt, ak by sa odhalila, ci prekrutila este dalsia vec, ostavalo by uz iba to, ze to cele naplanovali mimozemstania, pretoze vsetky mozne ine zvraty v deji uz boli vycerpane :D Velmi silno som musel iste chvile rozmyslat aby som to cele spracoval,ale aj tak by som mal este niekolko doplnujucich otazok :D...Slabsie ako jednotka ale stale velmi dobre!

plagát

American Crime Story (2016) (seriál) 

Murphy nema cas stracat cas a kedze american horror story uz, aspon podla mna, straca na obratkach prisiel s originalnym nazvom pre novy serial american crime story. Nabity hviezdami ako Travolta a Švimer aka Ross Geller...prvy diel zatial dost zaujimavy, vobec nenudil, necham sa ale prekvapit ako to roztiahnu na celu seriu...zatial 4*!

plagát

Baránok (2015) 

Sedím v utorok večer doma a vravím si, poslednú dobu si pozeral iba samé normálne filmy, neskúsiš dačo divné? Nájdem film, hodnotilo 5 ľudí, v hlavnej úlohe Oona Laurence, ktorá ma uchvátila v Southpaw, skúsim teda toto. Reálne, pozeral som to iba kvôli tomu lebo som chcel vidieť ďalšie herecké výkony tej malej. Ale čo to bolo? Sedel som so 100% koncentráciou a hľadal a skúmal, každé skryté posolstvo tohto filmu, symboliku, metafory, životné pravdy, ale nič. nič som nenašiel. Nech mi niekto prosím do správy vysvetlí o čom to bolo, možno som iba ja debil. Spisovateľ, čo napísal predlohu musí byť chorý človek.

plagát

RYTMUS sídliskový sen (2015) 

Nebudem vypisovat všetko prečo si myslím že tento dokument nebol dobrý, iba jednu vec si nemôžem odpustiť. Celý názov filmu je zavádzajúci. Toto nieje žiaden film o ,,rytmusovi,, jeho začiatkoch, kariére a pesničkách. Je to film o Patrikovi, jeho osobnom živote, aký je, bez jeho mediálnej stránky. Pre to nechápem názov. 2* za časť z Indie :D