Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (9)

Víkend s Alexem

Víkend s Alexem (2014)

Príbeh siedmich dobrých priateľov z vysokej školy, ktorí sa spolu opäť stretnú na trojdňovom predĺženom víkende na chate potom, čo sa jeden z nich pokúsil o samovraždu. Popritom, ako sa snažia dávať pozor na svojho traumatizovaného priateľa, obnovujú svoje staré vzťahy, spomínajú na časy strávené na škole, ľutujú nesprávne rozhodnutia a premýšľajú o budúcnosti.

Oculus

Oculus (2013)

Pred desiatimi rokmi zasiahla rodinu Russellovcov obrovská tragédia, ktorá navždy zmenila život dospievajúcich súrodencov Tima a Kaylie. Chlapca odsúdili za brutálnu vraždu svojich rodičov do nápravného ústavu. Teraz, keď ho už ako dvadsaťročného prepustili na slobodu, snaží sa na minulosť zabudnúť a začať normálny život. Kaylie je však stále prenasledovaná tou osudnou nocou, keďže je presvedčená, že smrť ich rodičov zapríčinilo niečo nadprirodzené. Verí, že zlovoľné sily sa k nim dostali cez starožitné zrkadlo v ich rodnom dome. Aby Kaylie dokázala Timovu nevinu, vypátra staré zrkadlo a nájde informácie o záhadných úmrtiach, ktoré sa stali jeho predchádzajúcim majiteľom. Po získaní rôznych nových poznatkov v snahe vyriešiť vraždu rodičov však súrodenci zájdu príliš ďaleko a neuvedomia si, že znova rozpútali nočnú moru svojho detstva.

Králové léta

Králové léta (2013)

Traja mladí najlepší kamaráti Joe, Patrick a výstredný a nepredvídateľný Biaggio sa v snahe o nezávislosť spolu rozhodnú stráviť celé leto tým, že si vybudujú svoj vlastný dom uprostred lesa, kde sa rozhodnú žiť. Bez rodičov a bez všetkých pravidiel sa ich dobrodružné leto veľmi rýchlo stáva skúškou ich priateľstva. Každý z chlapcov sa každým dňom učí o živote. Postupne si všetci uvedomia pravdivosť skutočnosti, že bez ohľadu na to, ako vás vaša rodina obmedzuje alebo otravuje, nie sú to ľudia, od ktorých sa dá tak ľahko utiecť.

Nezabudnuteľné prázdniny

Nezabudnuteľné prázdniny (2013)

Duncan je 14-ročný tichý a introvertný chlapec, ktorý aj napriek svojej vôli ide na letné prázdniny so svojou mamou Pam, s jej arogantným priateľom Trentom a jeho dcérou Steph. Duncan zažíva ťažké obdobie, nikam nedokáže zapadnúť a pomaly sa začne uzatvárať do seba. Všetko sa však zmení, keď stretne Owena, správcu vodného parku Wizz, ktorý sa s Duncanom spriatelí a začne s nim tráviť čas. Ukáže mu park a konečne ho donúti prejaviť sa, rozprávať sa s dievčatami a baviť sa. Duncan začne konečne riešiť svoje problémy a začne si hľadať svoje miesto vo svete. To všetko sa mu podarí cez jedno leto, ktoré sa stane jeho najlepším letom v živote!

Raze

Raze (2013)

Potom, čo Sabrinu (Zoë Bell) unesú tajomní útočníci, ocitne sa v podzemnom brlohu, kde je nútená bojovať s ďalšími nevinnými ženami iba pre pobavenie neviditeľných divákov. Každá z týchto bojovníčok má čo stratiť, no len jedna má ostať nažive po skončení brutálnej hry.

The Human Race

The Human Race (2013)

Skupinka osemdesiatich ľudí vytrhnutých zo svojich každodenných životov sa objaví na neznámom mieste, kde sú prinútení zápasiť o svoj život. Títo ľudia sú vybraní z rôznych etnických skupín, sú medzi nimi mladí i starí, športovci, zdravotne znevýhodnení alebo dokonca aj bezdomovci. Ak chcú prežiť, musia dodržiavať isté pravidlá, ako napríklad nevstupovať na trávnik, nezísť z cesty alebo neprestať súperiť na život a na smrť. Ak začnú porušovať pravidlá, zomrú. Osemdesiat boj začne, no len jeden človek preteky dokončí. Kto sa stane víťazom?

Nikdo nepřežije

Nikdo nepřežije (2012)

Film sleduje vraha, ktorý sa zaplietol do milostnej aféry. Tú mu prekazí nemilosrdný kriminálny gang, ktorý zamilovaný pár odvlečie ako rukojemníkov do domu uprostred ničoho. Keď však gang zavraždí vrahovu priateľku, všetko sa naraz otočí a gang zrazu pochopí, že spravili obrovskú chybu, keď si ako rukojemníka zobrali skúseného zabijaka, pripraveného postarať sa o to, aby ani jeden z nich jeho krvavú pomstu neprežil.

V zajatí démonov

V zajatí démonov (2013)

Film založený na skutočnom príbehu rozpráva hrôzostrašný prípad vyšetrovania Eda a Lorraine Warrenových, známych odborníkov na paranormálne javy. Oboch ich privolajú na opustenú farmu pre pomoc rodine, ktorú terorizujú temné sily. Manželský pár prežíva najhrozivejší prípad ich kariéry, v ktorom sú obaja nútení čeliť démonickej moci.

Polibek prokleté duše

Polibek prokleté duše (2012)

Djuna je nádherná upírka, ktorá sa snaží odolať šarmu spisovateľa Paola. Po čase svojej vášni ale podľahne, zamiluje sa a urobí z neho upíra, ktorý sa pomaly začleňuje do upírskej komunity. Zdá sa, že všetko je úžasné, až kým sa v ich životoch neobjaví jej problémová sestra Mimi. Tá ohrozí nielen jej vzťah s Paolom, ale aj celú upírsku komunitu.

Reklama