Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Posledné recenzie (19)

plagát

Poker Face (2022) 

Ako asi väčšina ľudí z toho mála čo to videla, som tomu dal šancu len práve kvôli Croweovi. Prilákalo ma, že si po rokoch znovu chcel skúsiť réžiu, keďže prvý film, v ktorom zastával aj túto pozíciu pôsobil že čo to aj pochytil za tie desiatky rokov vo filme. Avšak nakoniec je to mdlé, nevýrazné a zameniteľné po každej stránke. Úplne film ako pre televíziu, rýchlo natočený za pár dní a hotovo. Príde mi to akoby to natočil len z dlhej chvíle alebo neviem čo ho viedlo venovať pozornosť práve tomuto. Čo sa týka Russella ako herca, stále márne čakám na jeho návrat. Už je to nejaká doba odkedy hral tu najvyššiu ligu a je to veľká škoda. Musel by som naozaj silno premýšľať, ak by som sa chcel rozpamätať na jeho posledný výrazný počin. No som si istý že by na to stále mal. Asi je proste ten najvyšší čas aby sa znovu ozval s ponukou sám Ridley, inak to s Russellom zrejme pôjde naďalej už len takto.

plagát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Pre fanúšika je to jednoznačná záležitosť, pre nezaujatého človeka, priemerné. Ako životopisný film je to úplne mimo, za celých 130 minút sa o postavách nič nedozviete, všetko je len náznakové, myslím že by ľudí omnoho viac zaujímal film, ktorý by ukázal alebo priblížil Mercuryho život, jeho pocity, ukázal nám jeho pohľad. kým vlastne bol. Postavy sú úplne ploché, bezfarebné, v podstate film o najslušnejšej kapele, kde ostatní členovia v podstate ani nemajú rolu, teda okrem večného poučovania a vykreslovania seba samého ako toho dobrého, dokonca sa aj našla obeť na ktorú sa mohlo všetho hodiť (zdravíme Paula). Čo sa týka životopisného filmu, tak ten by mal ukázať obe strany daného človeka, a divák sám by sa mal rozhodnúť na základe toho či ten človek bol obdivuhodný alebo naopak, nemal by o tom rozhodnúť za diváka scenár. Navyše celé sa to snaží byť hrozne cool, ako od Dannyho Boylea ale ten by z toho filmu vytrieskal omnoho viac. Niektoré piesne majú drajv, iné oň sotva zakopnú (asi vieme kedy Bryan Singer chýbal na natáčaní). Ak si odmyslíte hudbu, pesničky, ktoré by boli strhujúce aj za čiernej obrazovky, tak ostanú len prázdne reči o skladaní tej či o nej skladby. Nakoniec treba povedať že Rami Malek sa na Mercuryho sotva podobá a jeho imitácia je občasne cez čiaru, Mercury sám bol o niečo mužnejší ale Malek ho dáva ako úplného gaya. Je to tak na jedno pohodové zhliadnutie, vypočutie si pár piesní, ale ničím prínosné pre opakované zhliadnutie, preto maximálne tak, 50%, za to že to rýchlo odsypá.

plagát

Jerry Maguire (1996) 

Oscar v nesprávnych rukách. Tom Cruise je ten, čo tento film zachraňuje a po celý čas ťahá. Musel toho predviesť teda omnoho viac a jeho výkon je naozaj excelentný, možno aj jeho najlepší výkon v kariére, zatiaľ čo oscarový Cuba hrá rolu, ktorú by zahral každý. Neviem teda čím bol jeho výkon lepší ako napríklad Eda Nortona v rovnakej kategórií. Inak dosť dlhý film, romantika žiadna, príliš veľa slov a málo športu. Fanúšikovia športových filmov budú asi dosť nešťastný. Od Camerona trochu sklamanie, od Cruisa prekvapenie. Na tri hviezdy to vytiahol len on. Glóbusy rozdané správne, ale na Oscaroch sa dosť sekli.

Posledné hodnotenia (1 994)

[Rec] 2 (2009)

15.04.2024

REC (2007)

15.04.2024

Karanténa (2008)

15.04.2024

Infinity Pool (2023)

08.04.2024

Chvenie (1990)

08.04.2024

Ruiny (2008)

04.04.2024

Wonder Woman 1984 (2020)

31.03.2024

Batman (2022)

14.03.2024

Fakulta (1998)

14.03.2024

Reklama