Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Rozprávka
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Světáci

Světáci (1969)

Tenhle film je absolutni top ceskoslovenskych i ceskych komedii. Je primo povinnost shlednout tenhle klenot! "Sedni si". "Ja sedim". "Ty sedis?" "Vona sedi......my taky sedime". U tohohle filmu jsem proste rval smichy!

Ucho

Ucho (1970)

Dokonaly komorni pribeh. Strach a nejistota dycha z kazdeho filmoveho okenka. Vykon Jiriny Bohdalove je herecky vrchol!

Avatar

Avatar (2009)

Tohle snad nema ani cenu komentovat. Troufam si rict, ze je to milnik ve svetove kinematografii. Vic se rozepisovat netreba.

Salt

Salt (2010)

V kine jsem si sednul do kresla a od zacatku do konce jsem se nepohnul. Ani jednou jsem nekoukal na hodiny, kdy uz to skonci. Pro me to melo spad, akci, napeti a samozrejme dokonalou Angelinu Jolie. Ocenil bych vlastne vsechny herce az na Chiwetela Ejiofora, kterej mi tam ohromne prekazel. Kdyz uz ho v zadnym dalsim filmu neuvidim, tak umru stastnej.

Kytice

Kytice (2000)

Nechapu nektere komentare. "Je to kyc", "herci neumi hrat", "kamera je silena"....to jo, kritika by vam sla z pohodli domova nebo kina. Co jste dokazali vy, ze placate takova hovna?

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Necekal jsem nic a dostal mnoho! Krasna pohadka po vsech strankach. Hudba, animace, postavy, proste vsechno zda se byt dokonale. Pral bych si, aby se tato pohadka zaradila mezi nekolik legendarnich filmu, jako je Snehurka a sedm trpasliku, Bambi, Kraska a zvire a mnoho dalsich. Uprimne, kam se sere Shrek! Walt Disney Studios opet na pomyslnem trunu a zcela pravem!