Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Horor

Recenzie (130)

plagát

Všetko, všade, naraz (2022) 

Tak toto je pravý a nefalšovaný iluminátsky manifest! Kto vie, smeje sa, kto nie, diví sa. O tom filme by sa dala napísať kniha o tisíc stranách a bolo by málo ... Matrix zobúdza, Počiatok mätie, toto je komédia pre bytosti, ktoré vidia, alebo vedia. Ľudia analyzovali Lost - musím sa smiať :))), toto je dielo, ktoré si musíte rozobrať po frameoch - každá scéna odhaľuje nejaké "tajomstvo", vrátane následného udeľovania ocenení, ktoré to potvrdzujú :)) V tom filme je jednoducho všetko, všade, naraz :) Som z toho nadšený a bolia ma líca od neustáleho debilného úsmevu aj pol hodinu po dopozeraní. Druhý najlepší dokumentárny film po Absurdistáne :)))

plagát

Pinocchio (2022) 

Možno by si to zaslúžilo aj 2 hviezdy, ale scéna kde taliansky hovoriaca černoška vedie na lane rad bielych detí mi asi poškodila krehkú detskú psychiku a moje hodnotenie o jednu hviezdičku kleslo :)))

plagát

Střílení na Slona (2009) 

Dokument točený 21 dní priamo v pasme Gazy, zameraný prevažne na neľahkú úlohu zdravotníkov vykonávajúcich svoju prácu na tomto území. Smutné, beznádejné, strašné ...

plagát

Božské telá (1984) 

Pekné dievčatá, pekné pesničky, občas mikrofón v zábere :)

plagát

Plán 9 (1959) 

Dokonale nedokonalý film.

plagát

Zazel (1997) 

Z tohto diela som mal absolútne umelecký zážitok. Režisér - perfekcionista Philip Mond, ktorý je považovaný za Stanleyho Kubricka v žánri filmov pre dospelých toho natočil málo, ale čo vyšlo, stojí za vzhliadnutie. Mimochodom, je to asi jediné péčko, ku ktorému vyšiel aj soundtrack, čomu sa vďaka jeho kvalite a špecifickej použiteľnosti vôbec nečudujem.

plagát

Jazero smrti (2008) 

Až pri tomto filme som si uvedomil, ako strašne nenávidím tento subžáner hororu.

plagát

Zásilka (2005) 

Super, som nadšený!