Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Obsahy (6)

Steel Tempest

Steel Tempest (2000)

Príbeh zachytávajúci jednu jednotku SS počas posledných dní vojny. Film je kombináciou archívnych a hraných záberov.

Pomstiteľ

Pomstiteľ (2009)

Seagalovská lahôdka pre milovníkov jeho akčných filmov plných boja a zbraní. Tentokrát vidíme Stevena (Ruslan) ako milujúceho otca, ktorý ide na svadbu svojej dcéry. Len niekoľko hodín pred obradom vtrhnú do domu zabijaci a hoci dievča útok prežije, pre jej bezpečnosť je vyhlásená za mŕtvu. Ruslan sa vyberie hľadať ľudí, ktorí to majú na svedomí. Pátranie ho zavedie až k ruskej mafii a bývalému zamestnávateľovi...

Okrsok 13: Ultimátum

Okrsok 13: Ultimátum (2009)

Keďže múr stále stojí, Leito sa ho rozhodne zničiť na vlastnú päsť. Podnikatelia v meste by však radšej namiesto Okrsku 13 videli nové obchodné centrum. A tak sa do toho zapletie polícia a Damien je zatvorený do väzenia...

X-Men: Wolverine

X-Men: Wolverine (2009)

Ďalší z radu X-Men filmov odhaľuje Wolverinovu minulosť, to čím sa stal a čo všetko musel prežiť. Ako mutant bol najatý vládou do špeciálnej jednotky. Po rokoch niekto zabíja jej členov a on sa do toho celého zapojí, až keď mu zavraždia manželku.

Odboj: Bielski partizáni

Odboj: Bielski partizáni (2008)

Bielorusko 1941: špeciálne jednotky SS v spolupráci s miestnou políciou lovia Židov. Zachránia sa traja bratia, ktorí ujdú do lesa, kde sa stretnú so štvrtým bratom (Craig). V lese objavia ďalších Židov, ktorým sa podarilo ujsť. Navzájom si pomáhajú a bojujú proti Nemcom.

Arn - templársky rytier

Arn - templársky rytier (2007)

Príbeh Arna zo Švédska, ktorý sa zaľúbil do nesprávnej dievčiny a bol za to potrestaný. Ona dostala 20 rokov pobytu v kláštore a on 20 rokov u templárov vo Svätej zemi. Dej sa odohráva prevažne v Jeruzaleme, kde sa stretávame so Saladínom. Po uplynutí trestu sa Arn vracia do Švédska a čaká ho neradostná budúcnosť.

Reklama