Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (43)

plagát

The Haunting (2018) (seriál) 

Ducharina je sama o sebe jedna velka sracka. Tento serial to ale tak trochu vyvracia a po pravde, uz dlho som nevidel tak kvalitnu seriu s paradnym rozuzlenim :). Koniec nech si uz kazdy vysvetli ako chce, kazdopadne ale si treba vsimat iste veci v cervenej farbe a az podla toho sa rozhodnut ci to je stastny koniec alebo prave naopak!

plagát

Paradox (2018) odpad!

Uz dlho sa mi nestalo, ze som nieco vypol po 15minutach pocas, ktorych som kazdu jednu minutu pozeral na silu a sam seba prehovaral aby som tomu este dal sancu. Najviac mi tam vadila kamera a v podstate aj fakt, ze dej sa za 15minut v podsate nepohol ani o centinemeter.

plagát

Chasing Coral (2017) 

Parada! Momentalne na Netflixe. Odporucam vsetkym fanusikom aj nefanusikom podmorskeho sveta.

plagát

3:10 vlak do Yumy (2007) 

Jediné čo ma znepokojuje je fakt, že čsfd používateľ a podľa môjho názoru ten najväčší filmový analfabet, ktorého hodnotenia mi spôsobujú zimnicu a žalúdočné vredy menom T2 mu dal taktiež 5 hviezdičiek (čo po väčšine prípadov znamená, že je to tak medzi 2-3 ak nie ešte horšie). Tento krát s ním ale súhlasím, už dávno som si žiadny western tak neužil a Crowe predviedol parádneho záporáka, ktorého si musí každý obľúbiť.

plagát

Dobří holubi se vracejí (1988) 

Jednoducho zhrnuté: napriek krivkajúcemu scenáru je to herecký koncert mnohých česko-slovenských velikánov. PS: komédia typu večer s priatelmi, trávou a pivom to nie je, tak pozor na mylné očakávania.

plagát

Gravitácia (2013) 

Už dlho som sa na tento kúsok chystal a konečne sa mi vyskytla solídna príležitost si Gravity pozrieť počas 2hodinového tripu študentom do Brna. Po pravde, cesta mi ubehla ako lusk a ani chvíľu som sa nenudil. Príbeh je síce stavaný trošku mainstreamovo ale za to z vizuálnej stránky je to špička. Bohužial, jediné čo naozaj nemôžem nejak prekusnúť je ten (ne)úplný záver.

plagát

Spolok mŕtvych básnikov (1989) 

"carpe diem" Johne Keatingu. Škoda, že odteraz je to skôr už len "memento mori". Veľmi ľudský film, až tak ľudský, že deti dnešnej doby ho ani nepochopia.

plagát

O.C. California (2003) (seriál) 

O.C. je výsledok veľmi šikovného marketingového výskumu prevedeného do reality namierenej na príslušnú skupinu: teenageri. Z hľadiska filmovej kvality je to odpad a z hľadiska biznisu je to obrovský úspech. Ako človek, ktorý rád ocení aj dobrý podnikateľský nápad dávam 3. PS: chyba, že sa takéto seriály vyrábajú nie je v tvorcoch ale v chorých hlavách dnešnej mládeže.

plagát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Nikto Misfitom nemôže uprieť ich vtipný, zaujímavý a viacmenej neopozeraný koncept, ktorý je založený na celkom nekonvenčnej myšlienke dať super schopnosti partičke deciek považovaných za britskú spodinu. Všetci predstavitelia podávajú veľmi slušné výkony a ak sa človek nesnaží priveľmi polemizovať a odpustí režisérom pár scén, ktoré sa tak veľmi spoliehajú na klišé pomerne silného kalibru, tak si to celé určite veľmi obľúbi. A ten kto absolútne zbožňuje takzvanú východniarsku angličtinu ľudí z okolia Middlesbrough si ten seriál zamiluje aj keby ho všetko ostatné k smrti nudilo.

plagát

Lovci hláv (2011) 

Hlavný hrdina je primitív, egoista a obyčajný tuctový zlodejíček ale aj takí ako on sa ihneď spamätajú keď zistia, že nemajú situáciu pod kontrolou. Chuť žiť a prežiť mu veru nechýba a štastíčko či logiku popierajúce príhody sú mu veľkou oporou avšak keď sa divák nad tým celým nejak hĺbkovo nezamýšľa, je to svojim spôsobom veľmi kvalitná popcornovka.