Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (249)

plagát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Bravo Berlín. Cumback s motorkou bola riadna bollywoodska pi*ovina ale keď si to odmyslím tak je to jeden z top seriálov. Zmákol som ho za 5 dní, čo sa mi pár rokov nestalo.

plagát

12 rokov otrokom (2013) 

Toto je presne to pravé orechové pre mňa a moje oči a adept na oskary a prehodnocujem, že najlepší film na nominačkách je Gravitácia. Django bez humoru s rovnocennými výkonmi, skvelou atmosférou, ktorá ma zhlta na celé 2 hodiny... McQueen a Fassbender detto.

plagát

Neporaziteľný (2013) 

Chvíľu mi trvalo kým som rozoznal tváre (pretože každý číňan vyzerá inak) ale podarilo sa a konalo sa luxusné azijske predstavenie. Pre mňa komplet funkčné od príbehu s vtipnými momentami a odľahčujúcou hudbou prelínanou zápasmi s dokonalou choreografiou a prácou kamery. Nebojím sa absolútne povedať, že za posledný polrok tento film patrí do top 3 čo som videl.

plagát

Amélia z Montmartru (2001) 

Tá vizualnosť, tá hudba, ten pocit keď dopozeráte film a štastie ruka v ruke s nezabudnutelným zážitkom, pripravený pomôcť svetu, ale na ako dlho...? Film, ktorý rozhodne pohladí srdce každému divákovi a poskytne antidepresivum. Teraz už len bachnuť do steny nech sa znova cítim ako chlap.

plagát

Cesta do zatratenia (2002) 

Zišla sa smotánka a polevu si nezlizol jeden ale celé obsadenie. Kebyže vedia scény lízať polevu, tak by ju jednoznačne zlizla tá kde v daždi všetci padajú k zemi a Hanks sa objavuje z hmly a dažďa. Soo epic!

plagát

Útek do divočiny (2007) 

Doslova prežitá 2,5 hodinová sloboda s Alexom... ale... späť do krutej reality.

plagát

Rivali (2013) 

Tak som si doprial ako bodku za týmto rokom film Rivali. Fandiť obom vo filme mi prišlo divné ale inak sa nedalo... z oboch zimomriavky, tá rivalita a napätia sa dalo krájať a taktiež sebavedomie a rešpekt vzájomný... proste lahôdka, ktorá si kľudne zaslúži byť v top filmoch. Žasnem nad komentami, kde ľudia píšu, že 4* dali len preto lebo film je moc vysoko v hodnoteniach inak by dali 5*... dokonca som to videl aj s 3* a podobným vysvetlením. Nech to má kľudne iba 5* hodnotenia, jednoducho ten film človeka baví a najmä tých, ktorý kedysi F1 pravidelne sledovali- tam sa radím aj ja.