Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

k Simpsonovcom ťažko aj niečo napísať, samozrejme jeden s naj-vtipnejších, najlepších najdlhšie vysielaných seriálov na svete. Ťažko nájsť kultovejšiu postavu ako je Homer Simpson, no skvele mu sekunduje i jeho rodina či priatelia a obyvatelia Spriengfildu ktorý sa za tých vyše 20 okov poriadne rozrastali. S. ma sprevádzajú od ranného detstva až po súčasnosť, i keď mi niekedy príde že strácajú dych, v ďalšej epizóde mi tento názor vždy vyvrátia.

Priatelia

Priatelia (1994)

Kto by nemal rád priateľov, či už svojich alebo týchto 6 najúžasnejších na svete. Priatelia sú pre mňa nesmierne vtipná a kultová záležitosť ktorá nás bavila neuveriteľných 10 sezón. Nevymekli ani už takmer po 20 rokoch. Taktiež potešia cameo úlohy hádam každého kto v hollywoode niečo vtedy a niektorí i dnes znamenali.

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Mením pôvodne hodnotenie série bez Charlieho sú jedna veľká katastrofa a Walden je jedna z najtrápnejšich postáv v histórii sitcomu.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

skvelé od úvodnej zvučky, cez bizarných geniálnych podivínov, množstva odkazov na komix, video-hry a filmy po skvelý a inteligentný humor.