Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Temný rytier

Temný rytier (2008)

Temný rytier prekonal aj môjho prakticky nedotknutého Rockyho o ktorom si myslím že je best film ever.Nolan dal Batmanovi iní rozmer ktorému sa len tak žiadny film nepriblíži.Heath Ledger v poslednej úlohe života ktorá bola aj ocenená.Joker ktorý mal potenciál ešte na jednu časť tú poslednú ktorú to všetko ukončí,no nestane sa tak Heath nás opustil a budeme dúfať že Nolan ho nahradí aspon z polovice takou postavou ako bol Joker.Dark Knight zatial filmom tohto storočia.100%

Rocky

Rocky (1976)

Filmová legenda sama o sebe, film ktorý dal inšpiráciu miliónom ludí po celom svete, herecký posun na inú úroven jednoducho film ktorý sa oplatí vidiet aj tisíckrát a stále vás to baví.U mna jeden z najlepších filmov všetkých čias o postave ktorá zmenila históriu boxu.

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Po dvoch horších častiach Rockyho prišiel opäť Sly s Rockym ktorého všetci milovali a prečo sa stal tento film stal legendou medzi filmami.Pre mňa výborny návrat k tak dobrej postave ako je Rocky Balboa.Preto plných päť hviezdičiek. Ten kto na Rockym vyrástol tak pochopí prečo.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Vrchol Zemeckisovej filmovej tvorby.Forresta nedokáže prekonať už žiadnym iným filmom ktorý by sa rozhodol natočiť.Hlavná postava sa zapísala do dejín filmu tak ,že ked sa hocikoho na ulici opýtate ,že kto je FORREST GUMP tak to na 100 % bude vedieť.Oscarová postava ktorú dokázal Robert Zemeckis vytvoriť a dať je život medzi legendami ako je Rocky,Rambo,Bruce Wayne,John McClane a mnohý iný.100%

Počiatok

Počiatok (2010)

Grandiózne opäť nadčasové dielo v podaní Christophera Nolana režiséra a filmového mága tohto storočia.Fantastický scenár,výborné herecké výkony a predovšetkým skvelá hudba Hansa Zimmera ktorá tomu dodáva ten pravý filmový zážitok.

Zelená míľa

Zelená míľa (1999)

Filmový diamant ktorý sa odohráva vo väzeňskom prostredí na ,ktoré je Frank Darabont majster v obore.Fantastické herecké predstavenie od hercov na placi ale aj ľudí za kamerou.M.C.Duncan bezpochyby v najlepšej úlohe svojho života ktorá mu prakticky otvorila dvere do sveta filmu.Smutný záver ale bez toho by to nebol jeden z najobľúbenejších a najdojemnejších filmov aké kedy uzreli svetlo sveta.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Gran Torino možno posledná rola Clinta Eastwooda no u Clinta nikto nikdy nevie ale aj rola ktorá mala byť ocenená Oscarom s tým bude súhlasiť asi veľa ľudí.Dokonalosť v jednoduchom príbehu no výborných podaním ktorým dostane nejedného diváka.Gran Torino patrí určite medzi filmy tohto desaťročia ale prečo chýba ten Oskar.

Návrat Temného rytiera

Návrat Temného rytiera (2012)

Všetko musí raz skončiť a Nolanov Batman nieje výnimkou. Zakončenie celej trilógie zo všetkým čo k tomu patrí. Dlhá stopáž pre niektorých možno prekážkou no pre mňa lahôdkou. Znovuzrodenie z tej najtemnejšie diery akú si Batman mohol len predstaviť. Bratia Nolanovi sú majtri, v tom čo robia. Réžia, celé rozprávanie príbehu tak ako sme zvyknutý na jednotku. Bale najlepšie predstavenie hlavného hrdinu zo všetkých troch filmov, záporák Hardy, superkočka Hathaway, všetko pracovalo a zapadlo do seba ako malo. Brilantná hudba od Zimmera.

Vtedy v Amerike

Vtedy v Amerike (1984)

Sergio Leone v poslednom filme svojho života vytvoril nezabudnuteľné filmové dielo,ktoré sa môže s kľudom vyrovnať Coppolovmu Godfatherovi a v niektorých častiach ho aj prevýši.Skvostné,brilantné prepracovanie každého detailu tohto filmu a tá hudba to je balzám na dušu.100%