Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (3)

Neporaziteľný bojovník

Neporaziteľný bojovník (2013)

Režisérsky debut Keanu Reevesa sleduje cesty zápasníka (Tiger Hu Chen), ktorý sa dostane do nebezpečných a nelegálnych podzemných súbojov bez pravidiel, ktoré riadi fanatik (zahrá si ho sám Reeves). Tam sa stretne v boji na život a na smrť so známymi tvárami ázijskej kinematografie a aj vychádzajúcou hviezdou Iko Uwais (The Raid).

Prozření Charlieho Swana III

Prozření Charlieho Swana III (2012)

Charlie Sheen sa snaží vrátiť po všetkých jeho škandáloch do prvej ligy a to hneď v najaktuálnejšej roli jeho života. Sebapoznanie Charlesa Swana III sa začína.
Pod režisérskym dohľadom najmenej známeho člena rodiny Coppolovcov, Romana Coppolu, nám Charlie Sheen prostredníctvom nezvyčajnej postavy grafického dizajnéra Charlesa Swana III vyrozpráva príbeh o láske, priateľstve, pomstychtivých predstavách a Brandy. Keď je jeho myslená nesmrteľnosť, nekonečný život plný slávy, peňazí a dokonalého života narušený rozchodom s jeho vyvolenou Ivanou, Charlesov život sa rozpadne a premení sa na špirálu pochybností, zmätku a bolesti. Pomocou jeho najbližších - Kirbyho (Jason Swartzman), Saula (Bill Murray) a jeho sestry Izzy (Patricia Arquette) - sa začína Charlesova dlhá cesta sebapoznania a zmierovania sa so životom bez Ivany. A zároveň si pokladá otázku: Je možné niekoho zároveň milovať i nenávidieť?

Reklama