Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbení herci (10)

Denzel Washington

Asi najdokonalejší facemaker v Hollywoode, hrá z neuveriteľnou pohodlnosťou a do každej role sa naplno vžije to na ňom fakt milujem.

Samuel L. Jackson

Tak toto je naozaj veľký pán = zahrá čokoľvek jeho facegame je fakt neuveriteľný...

Will Smith

Jeho posledné filmy fakt milujem a on je naprosto dokonalý a teda chápem že za jeden film dostane viac ako každý iný herec v Hollywoode!

Jamie Foxx

Jeden z top amerických soulových spevákov a jeden z najlepších hercov v Hollywoode, milujem jeho štýl, vie aj improvizovať.

Adam Sandler

Milujem Sandlera, milujem Happy Madison Production (teda Chrisa Rocka, Terryho Crewsa... no fakt nemusím Roba Shneidera keby aspoň hral normálne postavy ale on "nééé" v každom filme hrá rolu totálneho dementa), milujem komédie, tak prečo ho nedať na 4. miesto "há"??? V každej role ktorú hral na ňom vidieť pohodu s akou k svojej postave pristupuje, a vie fakt skvele gagovať - super komik.

Terrence Howard

Mať väčšie úlohy vo filmoch "čumel" by na nás z hora pretože hrať naozaj dokáže o čom ma presvedčil hneď niekoľkokrát!

Channing Tatum

Najlepšia Young Star v Hollywoode. Fakt skvelý herec! Milujem Let´s Dance, milujem Coacha Cartera, milujem Fighting, milujem G. I. Joe, milujem Battle in Seattle a určite budem očakávať jeho ďalšie filmy ktorých má v roku 2011 hneď 8!!!!!!!!! Tomu sa hovorí slušný začiatok kariéry. Držím palce!

Martin Lawrence

K tomuto pánovi nemám slov je to výborný komik a jeho filmy sa my vždy páčili.

Terry Crews

Terry je Terry = Trestná Lavica, Norbit, Niekto to rád blond, Lottery Ticket. Ale jeho nové filmy (najmä drámy) sú lepšie a teda aj on už nemôže len spoliehať na svoju svalnatú postavu a mocné ksichty ale aj na skutočné hranie ako vo filmoch Gamer, Expendables či Street Kings. Je to skvelý herec iba mu niekedy chýbajú výraznejšie úlohy vo filmoch.

Keanu Reeves

Jeho nazory, ci skor postoj akym zije, jeho dusevna sila, obrovske srdce, blahodarnost, stedrost atd su hlavnym dovodom preco je v mojej top 10, skvely clovek, skvely herec. #virgogang

Ovládací panel
2 body