Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (3)

The Lady In Number 6

The Lady In Number 6 (2013)

The Lady in Number 6 (Lady v čísle 6) je inšpirujúci a povznášajúci príbeh o 109-ročnej Alice Herz Sommer (hraje samú seba), najstaršej klavíristke na svete, ktorá prežila holokaust. Alice vyrozpráva svoj ​​príbeh a prezradí, ako dosiahnuť dlhý a šťastný život. Počas niekoľkých minút tohto krátkometrážneho filmu oceneného Oskarom oboznámi diváčky a divákov s dôležitosťou hudby, smiechu a optimistického pohľadu na život.

The Spoils of Babylon

The Spoils of Babylon (2014) (seriál)

Patriarcha Jonas Morehouse (Tim Robbins) vychováva svoju dcéru Cynthiu (Kristen Wiig) a adoptovaného syna Devona (Tobey Maguire) od chudobných začiatkov na texaských ropných poliach po vplyvné zasadacie miestnosti v New York City. Cynthia a Devon, zamotaní vo vzájomnej nepopierateľnej láske, zápasia na vojnou zničenom bojovom poli, v horiacich panských sídlach i špinavých drogových brlohoch na ich životnej ceste za mocou a vplyvom. Napriek Jonasovej urputnej snahe zakročiť, neľútostná láska dvojice spôsobí vlnu deštrukcie, ktorá zasiahne Devonovu pôvabnú manželku Lady Anne, dcéru Marianne, jeho kolegu, milenku Dixie a mnohých ďalších.

Top Gear speciál: Napříč Evropou

Top Gear speciál: Napříč Evropou (2013) (TV film)

Jeremy Clarkson a Richard Hammond sa vyberú na týždňový výlet z Benátok (TAL) do Pau (FRA) v špeciálnej epizóde z dielne motoristickej série BBC. Počas cesty navštívia závodný okruh Autodromo Nazionale Monza a Monako. V časti sa objaví mnoho zaujímavých kúskov ako napríklad Ford Model T, Ferrari F12 Berlinetta, Porsche Cayman S alebo Aston Martin Vanquish.

Reklama