Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (114)

plagát

Gentlemani (2024) (seriál) 

V druhe pulce ztratilo tempo i styl :(

plagát

1883 (2021) (seriál) 

Surovy RAW steak, polity filozofickými Sheridanovymi hlaskami. ANO, SEFE!

plagát

Wonka (2023) 

Trailer vyzobal nejlepsi zabery, songy slabsi, kamera se moc nesnazila. Nevyuzity potencial Umpa Lumpy (zaslouzil by si tak 5x vetsi stopaz) a Rowana. Mistama fakt dost cringe a hloupe i na deti.

plagát

Finestkind (2023) 

Chlapsko-bratrsky balzam na dusi, ktery jsem po nekonecnych woke srackach potreboval.

plagát

Nech svět světem (2023) 

Delsi nez to melo byt, mysteriozni slepy ulicky v podobe jelenu napr. beru jako cheap podraz. Dokud netusis o co jde je to parada ale pak uz z toho neslo vymotat nic kloudneho co by. Z 5 hvezd se v poslednich 30minutach s prichodem rozuzleni, ktere po 2 hodinove gradaci zklamalo musim dat na 3* Overpromised, underdelivered

plagát

Zabiják (2023) 

Herecky v topu, atmosferou taky ale plytka zapletka to odstrelila a zklamala. Soundtrack skoro vubec nevyznel, coz je problem kdyz na YT zni lepe nez v samotnem filmu. Pravdepodobne nejblizsi filmova adaptace herniho Hitmana se stejne debilne podanym a upozadenym pribehem. Mel ten napad jeste chvili nechat dovarit a parkrat prepsat a mohli jsme mit noveho Finchera, ktery si budu pravidelne poustet, stejne jako hned nekolik jejo starych majstrstyku. Toto jednou stacilo:( Moc umelecke, hodne filozoficke, malo poutave a malo zabavne. Jen si vzpomente na se7en, zodiac, hra. Ujelo... P.S. nebudeme se bavit o tom jak nelogicky to vrazdeni a exekuce vypada?

plagát

Nezvestná (2023) 

Par super napadu, zapletka derava a semifinale a finale je bohuzel odpad

Ovládací panel
51. naj používateľ Česko
580 bodov