Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (15)

plagát

Bosch: Odkaz (2022) (seriál) 

Asi najnudnejšia séria zo všetkých, ale napriek tomu nestráca na svojej jedinečnej atmosfére.

plagát

Zločin (2011) (seriál) 

Naozaj fantastické!

plagát

Perníkový tatko (2008) (seriál) 

Perfektný, strhujúci, vtipný a zároveň napínavý seriál! Celý čas som bol rozhodnutý, že tento seriál ohodnotím 3-4*, ale po zhliadnutí poslednej série som musel pridať piatu hviezdu. Tak úžasne rozpísané charaktery postáv som dlho nevidel. Posledných 7-8 dielov som musel pozrieť na šupu. To stupňujúce napätie a zvedavosť, kam sa to všetko dostane, ako ďaleko to všetko zájde. Vrelo odporúčam!

plagát

Jason Bourne (2016) 

Trochu nuda oproti starým dielom. Jason je reálne na 3 hviezdy, ale je to Jason a nie Jeremy Renner, tak si stále tú 4tú hviezdu zaslúži za atmošku.

plagát

Jednotka samovrahov (2016) 

Svižné, svieže a sexy. Zároveň aj kopec trápnych scén, rovnako aj zápletka za veľa nestála, ale bavil som sa. Vidím to tak na 3,5*, ale kedže atmosféra a celkový pocit z filmu (stále je chuť vidieť to znova) sú pozitívne, šupnem 4*. (eeee zmena na 3* s odstupom času)

plagát

Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013) 

Ťažko povedať niečo zmysluplné o tomto nezmyselnom počine pána Moora. Zápletka napínavá, asi ako guma v trenkách môjho otca z pred 20ich rokov.. Prvá polovica filmu ma vcelku bavila. Johnove hlášky vždy rozosmiali celú kinosálu. Sarkastický Bruce, akého zbožňujem! ale "rejžo" Moore tak nechutne sprzdnil túto kultovú sériu, až mi je z toho do plaču aj do smiechu. Pri poslednej scéne sa nám v kine dokonca vypla premietačka cca na 5 minút (filmoví bohovia zasiahli). Samozrejme, že na Bruca nedám nikdy dopustiť, sme svoji v dobrom i zlom, ale momentálne by to chcelo v skutku poriadnu kompenzáciu nejakej akčnej klasiky, na napravenie chuti! Film by si zaslúžil pravdepodobne 2 hviezdičky v porovnaní s predchádzajúcimi dielmi, ale z úcty k môjmu idolu hodnotím troma.

plagát

Hanna (2011) 

velmi zlý film jak po hereckej a dejovej stránke, tak aj po hudobnej..miestami mi hudba pripadala ako v tetrise..pri filme som vobec nezrelaxoval..

plagát

Môj otec je šialenec (2012) 

Táto Sandlerovka je po dlhej dobe celkom vtipná. Dosť som sa pobavil, čo sa mi už dlho nestalo pri žiadnej komédii v tomto roku, ak nerátam Prci, prci. V mojom hodnotení som skôr naklonený k 3,5 hviezdičkám, ale 4 by už boli moc. Rozhodne sa to oplatí pozrieť.

plagát

Atlas mrakov (2012) 

Umelecké dielo plné hlbokých myšlienok, trvajúce skoro 3 hodiny. Spleť 6ich príbehov, ktoré zo začiatku nestrhnú, no časom pohltia. Dúfam, že si k tomuto filmu nájde veľa ľudí cestu a dovolia mu, aby ich obohatil.

plagát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Tento seriál je perfektný! Gabrielovi táto rola sedí ako riť na šerbel. Kaďý diel je strhujúci a človek sa pri ňom zapotí ba do konca zabúda aj dýchať. Osobne na ňom vidím iba dve negatíva..to prvé je, že mi Gina Torres vôbec nesedí na rolu šéfky tejto právncikej firmy a druhé najpodstatnejšie negatívum viďím v tom, ŽE SOM NENÁSYTNÝ A CHCEM VIAC VIAC A EŠTE RAZ VIAC DIELOV!!!!