Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Romantický

Obľúbené seriály (10)

Gaeineui chwihyang

Gaeineui chwihyang (2010)

Milujem korejske filmy a serialy, su proste uzasne, maju co ponuknut a tiez su nabite emociami. Personal Taste bol jednym z nich stravil som pri nom 16 prijemnych vecerov, chytil ma od prveho dielu. Zaujal zazivnym pribehom, nechybali vtipne momenty a moja oblubena Son Ye-jin v hlavnej ulohe bola dokonala. http://www.youtube.com/watch?v=JzGa1RjVq8c&hd=1 :))

Yeonae shidae

Yeonae shidae (2006)

Som vďačný a šťastný, že som sa k tomuto seriálu dostal. Alone in love je pravdepodobne najlepším ázijským seriálom aký som videl. Po poslednom dieli ma zaplavili pocity smútku, radosti a melanchólie, lebo viem že niečo takéto už nikdy neuvidím. Nejde o obyčajný seriál ale o masterpiece. Absolútne výnimočný výtvor so skvelou atmosférou, dialógmi na úrovni, jedinečným silným príbehom, úžasnými hlavnými postavami. Herecký výkon Son Ye-jin nekomentujem ona je skvelá proste všade :)

Sangeo

Sangeo (2013)

S odstupom času dávam Sangeo plné hodnotenie. Jednalo sa o neobyčajný seriál s kórejskej produkcie s kvalitným hereckým obsadením navyše s mojou obľúbenou Son Ye-jin v hlavnej úlohe :) Seriál disponuje výborným príbehom a záverom na aký u kórejských seriálov nie som zvyknutý. Navyše to bolo originálne, žiadne klišé. Atmosféra bola neskutočná, niektoré časti som sledoval so zatajeným dychom, nechýbali ani akčné scény do toho výborná hudba. Takže mňa si Sangeo rozhodne získal :)) Krásne spracované video odporúčam http://www.youtube.com/watch?v=hWptvUf8kIk

Komapseumnida

Komapseumnida (2007)

Krásny príbeh, naozaj nádherný seriál.. Bom bola úžasná a scény s dedečkem pobavili. Záver bol veľmi pekne vymyslený. Komapseumnida na mna v celku pôsobil príjemne a musím sa priznať, že mi bude chýbať. Teda odomňa jednoznačne plné hodnotenie : ))

Nae yeojachinguneun gumiho

Nae yeojachinguneun gumiho (2010)

Jeden z najúžasnejších kórejských seriálov aké som videl :)) Bavil som sa väčšinu času, keďže o vtipné scény nebola núdza a romantiku samozrejme tiež. Gumiho bola roztomilá, ostatné hlavné postavy boli tiež perfektné. Hudba bola výborná, OST mám zaradený v playliste a hrá mi tiež v aute. Príbeh dokonalý.

Woonmyungcheoreom neol saranghae

Woonmyungcheoreom neol saranghae (2014)

Fated to love you je nádherný seriál a pre mňa obrovské prekvapenie, totálne som si ho zamiloval. Funny momenty boli super, na šneka tak skoro nezabudnem. Musím sa priznať, že som sa neubránil ani slzám. Navyše charizmatický Lee Gun a roztomilá Kim Mi-Young povýšili tento seriál na ešte vyššiu úroveň.