Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Posledné recenzie (417)

plagát

Cesta za smířením (2021) 

Normálne som sa kvôli tomuto filmu znova prihlásil do svojho účtu (po pár rokoch) , aby som zo seba niečo vyblil. Takže dámy, páni, tranzistori, nebinárni a vlastne veškerá populácia kde akých úchylných deviantov... Konečne !!! Konečne po kurva dlhej dobe som narazil na film, ktorý mi vrátil šťavu do gúl. Ono našinec (rozumej biely heterosexualny chlap bez pocitu viny za všetky krivdy ľudstva, ktorý sa sem tam ešte aj na ženu usmeje bez toho, aby sa šiel na pol dňa hanbiť do kúta za sexuálne obťažovanie ) v dnešnej dobe nemá šancu... V dnešnej krásnej dobe politickej kokotnosti sa človek musí prehrabať nekonečným svinstvom účelových, ideologických a nútených výplachov plných spravodlivých a ukrivdených primátov, emancipovaných kosostvorcov (rozumej píč) a vystajlovaných polobuzerantov, ktorých hladina testosterónu dávno ustúpila do nekonečna. A tak jeden zanevrie a vracia sa k dévédéčkam s Rambom... Proste Hollý Úd už dávno nehrá prím pokiaľ ide o zábavnosť alebo chuť niečo tvoriť - TEDA O TO, O COM MAJÚ FILMY BYŤ !!! Ja nečumím na tú bedňu preto, aby ma niekto prevychovával, dával mi rozumy a nejaké posolstvá do života ! Ja sa chcem pri filme ZA-BA-VIŤ ... A toto je presne ten film...toto ja presne chcem vidieť... Je to skôr na tie 4 POMOhviezdy, ale ja tu piatu dám rád a s hrdosťou... Čau

plagát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

!Budu SPOILERY! Dokument ako delany na obdobie tejto Cinskej pliagy... ved to poznate... nakupene, navare, poriadene, upratane... clovek fajci jednu od druhej a highlight dna je ked nejaka lopata nad vami da cez drzku svojej hysterickej zenuske... aby to clovek zvladal hodinu co hodinu, den co den, tyzden co tyzden a nerozplakal sa z tej bezmocnosti jak nas pan premier, znamy vodca sekty familiarne nazyvany Mesias, tak proste chlasta. Popri tom lustruje hore dole Netflix v ocakavani, ze na konci toho sajrajtu predsa len narazi na nieco co este nevidel alebo co aspon nevidel dlho. Po otoceni siedmeho lahvaca z Plzenska na mna vyskocil tento dokument. Po 20 minutach som vypol aj zvysky mozgovych buniek...otvoril cislo osem a nechal sa unasat na vlnach kokotizmu s otvorenou hubou. Pribeh jedneho vyfetovaneho rednecka, ktory sa rad nechava nakladat do prdele mladymi fetakmi (toho casu jeho manzelmi...jo plural) s dokonalou zubnou hygienou... do toho sefuje ZOO s viac ako 100 tigrami, ktore ho z casu na cas napadnu (alebo aspon niekoho z jeho crack personalu), popritom stiha zvadzat nenavistnu vojnu s pani dokonalou od konkurencie, ktora ma tak rada svoje macky, ze ich krmi svojim manzelom... a popri tom vsetkom si chlap stiha zakandidovat na prezidenta US and A a aj na guvernera. A tento chlap...pani a damy... je jedna z tych menej kontroverznych postav v celom dokumente... Ja som to zlupol na posedenie pri base... neveriacky krutil hlavou...a hltal vsetko co mi predhodili s nadejou, ze toho bude este viac...a oni nesklamali. Na posratie dobre !!!!

Posledné hodnotenia (2 859)

John Wick 3 (2019)

28.06.2023

Monstrum - Příběh Jeffreyho Dahmera (2022) (séria) (S01)

28.06.2023

Sisu (2022)

28.06.2023

Bad Boys navždy (2020)

28.06.2023

Mrazivá pasca (2021)

28.06.2023

Vyproštění 2 (2023)

28.06.2023

Vyproštění (2020)

28.06.2023

The Many Saints of Newark (2021)

14.06.2023

Godzilla II: Kráľ monštier (2019)

14.06.2023

Reklama

Posledný denníček (9)

Colt Anaconda

Ide o väčšieho a silnejšieho brata Coltu Python (nižšie) kalibru .44 Magnum. Podobne ako v prípade Pythona, ide o veľmi obľúbenú zbraň športových strelcov pre jej presnosť. Anaconda sa vyrába vo viacerých modifikáciách pokiaľ ide o dĺžku hlavne a keďže ide o veľmi žiadanú zbraň, vyrába sa aj na mieru zákazníkovi. Vzhľadom na veľkosť a kaliber je Anaconda pomerne ľahká (1.5 kg) , no napriek tomu presná. Vo filmoch sa veľmi neobjavuje ale bola možnosť ju vidieť v rukách Vincenta Cassela vo filme Dobermann, ale objavila sa aj vo filme Bad Boys 2 alebo vo filme A-team.

Colt Anaconda