Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (5)

MEG: Hrozba z hlbín

MEG: Hrozba z hlbín (2018)

Pred piatimi rokmi sa expert na potápanie a námorný kapitán Jonas Taylor (Jason Statham) aj so svojom posádkou zúčastnil expedície, ktorá mala preskúmať doposiaľ neobjavené hlbiny Mariánskej priekopy. Za nevyjasnených okolností sa celá expedícia dostala do ohrozenia a Taylor bol nútený opustiť polovicu svojej posádky. Táto tragická udalosť znamenala koniec Taylorovej kariéry i manželstva. Tvrdil totiž, že jeho loď napadlo 25-metrové monštrum, ktoré svet považuje za dávno vyhynuté. Keď sa však malá prieskumná ponorka, na palube ktorej je aj Taylorova exmanželka, potopí na dno priekopy, je to práve Taylor, kto sa vydá na na jej záchranu. Na tejto samovražednej misii sa Taylor bude musieť postaviť svojej traume, ktorú zažil pred piatimi rokmi, a položiť si otázku: môže byť Carcharadon Megalodon, najväčší morský predátor, aký kedy existoval, stále nažive?

Sezóna zabíjania

Sezóna zabíjania (2013)

Americký vojenský veterán Benjamin Ford (Robert De Niro) odchádza na dovolenku na chatu v Apalačských vrchoch. Jedného dňa mu na dvere zaklope európsky turista Emil Kovac (John Travolta), s ktorým sa Ford spriatelí. Časom sa však ukáže, že Kovac je bývalý srbský vojak, ktorý sa chce Američanovi pomstiť. Súboj dvoch trénovaných vojakov na odpočinku v drsnej prírode sa začína...

Alcatraz Prison Escape: Deathbed Confession

Alcatraz Prison Escape: Deathbed Confession (2015)

Skutočný príbeh, vychádzajúci zo spovede na smrteľnej posteli, odhaľuje čo sa naozaj stalo Frankovi Morrisovi a bratom Anglinovcom, ktorým sa podarilo v roku 1962 ujsť z Alcatrazu. Hoci dokázali uniknúť, to čo nasledovalo potom bolo šokujúce.

Žralok zabijak

Žralok zabijak (2012)

Profesionálny inštruktor potápania Brady (Ralph Brown) sa takmer stal obeťou veľkého bieleho žraloka. Po deviatich rokoch sa vracia pod hladinu aj so šťastnou dvojicou Jeffom (Olivier Martinez) a Kate (Halle Berry). Čoskoro však zistia, že pod hladinou nie sú sami...

Elitní zabijaci

Elitní zabijaci (2011)

Bývalý vojak SAS a člen špeciálnej britskej leteckej jednotky (De Niro) je donútený opustiť dôchodok po tom, čo začnú zabíjať jeho ex-kolegov.

Reklama