Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené filmy (10)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Film, ktorý mi stačilo vidieť iba raz aby sa stal mojím najobľúbenejším filmom.

Bournovo ultimátum

Bournovo ultimátum (2007)

Skutočne ultimátne zakončenie celej trilógie. Greengrass nám síce ukázal čoho je schopný už v dvojke, v trojke to však vyšpičkoval presne do únosnej miery a pridal neskutočný záver, kedy som sa úplne rozplýval popri hudbe od Mobyho. Nebudem ospevovať Mattov podiel na tomto uspechu, ten je zjavný a nesporný a navždy si ho budem spájať iba s touto postavou. Niektorými kritizovaná "chaotická" kamera je naopak jednou z najväčšćh devíz tohto filmu a pridáva mu osobitý charakter a autentickosť. Osobne pokladám Bournovu trilogiu za najlepšie akčné krimi a pochybujem, že ho niečo tak rýchlo prekoná.

Rain Man

Rain Man (1988)

Každá scéna Raymonda s Charliem je proste skvostná. Cruise dopĺňa Hoffmana a Hoffman zase Cruisea. V tom filme klape proste všetko.

Scarface

Scarface (1983)

Nehorázna gangstrka s nehoráznym Al Pacinom s nehoráznou atmosférou Miami 80tych rokov, ktorá inšpirovala nehoráznu PC hru GTA - Vice City.

Bournov mýtus

Bournov mýtus (2004)

Takto má vyzerať pokračovanie každej série! Oproti jednotke to nestratilo vôbec nič. Genialny strih, skvelá hudba a atmosféra s dômyselným scenárom.

Dvanásť opíc

Dvanásť opíc (1995)

Posledne čo som hodnotil tento film tak to bolo čisto zo spomienok asi z pred 5 rokov, keď som tento film videl prvý krát a hodnotil som ho štyrmi hviezdami. Teraz som si ho konečne užil naplno a neľutujem, že som sa k nemu vrátil... 90%

Ovládací panel
14 bodov