Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dráma
  • Horor

Posledné recenzie (4)

plagát

Ricky Stanicky (2024) 

Stačí si pozrieť trailer a prečítať obsah, a viete o celom filme. Keď si traja kamoši (jeden z nich teplý černoch - kvóty splnené) vymyslia osobu, o ktorej vela narozprávali svojmu najbližšiemu okoliu, je jasné čo sa stane po najatí herca. Prv to vychádza, potom sa niečo zvrtne, ale samozrejme to skončí happy-endom. Lenže aspoň keby to bolo vtipné. Mňa zabavila jedna hláška a asi tak dve scény. Jediný herec ktorý sa snaží je Cena, ten si to užíva.  Ale všetko ostatné je slabota. Škoda že film nevznikol vtedy, keď Stanickyho mal hrať Jim Carrey, s tým jeho ksichtom to mohlo byť možno zábavnejšie.

plagát

Miluje ma, nemiluje ma (2023) 

Bea a Ben sa náhodou spoznajú v kávičkárni. Padnú si do oka a strávia spolu noc pri všetkej počestnosti. Bea sa ale ráno zachová ako vagína a odíde. Uvedomí si to a vráti sa, ale počuje ako sa Ben zachová ako penis. Stačil by jeden minútový dialóg a je po probléme. Ale nie, sú dospelí, ale nevedia komunikovať. Posúvame sa v čase a spoloční známi ich oboch pozvú na svadbu v Austrálskom Sydney. Priletia tam v rovnakom lietadle. Trápne scény začínajú. Ben sa bojí výšky tak počas 16. hodinového letu počúva non-stop v slučke pre neho ukludňujúcu pesničku Unwritten od Natashi Bedingfield. Toto je dôležité, lebo tá pesnička má vo filme velkú úlohu. Dostávame sa na miesto k ostatným  často trápnym postavám. Tam sa akože nenávidia, a k tomu on aj ona tam majú ex-citové osoby. Následuje kopa trápnych (od tvorcov myslených humorných) scén a hrozných dialógov, zbližovanie, nedorozumenia - áno zas chýba ten jeden minútový dialóg, až to skončí tak ako každý divák očakával, lebo Ben presne vedel kde bude Bea, lebo aj keď odišla s plačom citovo sklamaná, určite pôjde tam kde sú všetci citovo najšťastnejší. Svadba nakoniec skončila úspešne, akurát že si novomanželia mohli počas svadobnej noci akurát tak lízať buchty. Lebo teraz to je moderné, prečo by mali ukázať svadbu dvoch pohlaví. Teraz k hodnoteniu. Musím uznať že sa na film pekne pozeralo. Potom Sweeney klasika, čiže výstrih, plavky, nahá, sex. Ostatní sú len figúrky do počtu, z mne známych tvárí spomeniem Darrena Barneta (Paxton Hall-Yoshida zo seriálu Never Have I Ever od Netflixu). Chcel som sa baviť, ale za tolko trápnych scén to viac ako jednu * nevychádza.

plagát

Mission: Impossible Odplata - Prvá časť (2023) 

Fantasy rozprávka, ktorá sa síce tvári, že sa odohráva v našom reálnom svete, ale je v alternatívnom vesmíre, kde neplatia zákony fyziky ani času, a majú brutálne technológie. Určite poznáte klišé, že hrozí vybuchnutie bomby, ale v poslednej sekunde prestrihnú správny drôt. V tomto svete je úplne všetko na takú poslednú chvílu. Prv to bolo napínavé, potom komické, pri konci vo vlaku ma to už otravovalo. A áno, aj na tú bombu došlo. V tomto svete musí byť nuda pozerať sa na šport, aj tak padne gól až v poslednej sekunde. MacGuffin tohto filmu - klúč z dvoch častí, stále menil majitela, čo bolo tiež otravné. Eathan zachránil Grace, ale ona mu zdrhla, dostala sa do problémov, v poslednej sekunde ju Eathan zachránil, ale ona mu zdrhla, a takto to šlo dookola tolkokrát, že aj to už bolo otravné. Naháňačka v Ríme bola zbytočne dlhá, tak ako jazda vlakom. Do toho tá prepálená stopáž, a to sme len v polke deja. Celá hlavná zápletka s Entitou a Gabrielom, bola čudná. No uvidíme, ako to ukončia.

Posledné hodnotenia (2 685)

Klub hrôzy (2004)

26.03.2024

Hrozba smrti (2024)

25.03.2024

V letu (2024)

19.03.2024

Madame Web (2024)

18.03.2024

Mladá dáma (2024)

17.03.2024

Suzume (2022)

12.03.2024

Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách (2023)

11.03.2024

Ricky Stanicky (2024)

10.03.2024

Argylle: Tajný agent (2024)

06.03.2024

Reklama

Ovládací panel
4 body