Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Avatar: Legenda o Aangovi

Avatar: Legenda o Aangovi (2005)

1.séria 95% 2.séria 97,5% 3.séria 100% Seriál s nápadom, výraznou dejovou líniou, humorom, skvelou animáciou, čo sa kažou jednou sériou zlepšuje a podrobne vykreslenými postavami, ktoré sa narozdiel od väčšiny postáv v seriáloch vyvíjajú a menia. To pravé anime fantasy pre mňa odohrávajúce sa vo svete ovplyvnenom ázijskou kultúrou s podmanivou hudbou a so skvelými súbojmi. Obľúbené postavy: Iroh, Sokka, Momo, potulný predavač hlávkového šalátu. Suki=best girl !

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot (1989)

Niekomu to možno príde zdĺhavé, nudné a omáčkovité, ale podľa mňa je toto ukážka skvelého, inteligentného detektívneho seriálu v hlavnej úlohe s nenahraditeľným Davidom Suchetom v roli "malého žabožrúta" Poirota. Kam sa hrabú otravné a nehorázne nudné C.S.I kriminálky, ktoré v tomto prípade nesiahajú ani po päty. Skvelé na tomto seriáli je to , že vás prinúti sa zamýšľať nad tým kto je vrah, prinúti vás zapamätať si postavy a pred koncom vždy máte (teda aspoň ja hej) svoj tip, kto je ten zločinec. Toto v moderných kriminálkach nenájdete. Tam je to samá databáza, zbytočné špeciálne efekty, DNA, hlášky typu: "bez právnika nepoviem už ani slovo" a na psychológiu totálne zabudli. No, ale späť k Poirotovi. Najlepšie časti sú jednoznačne v intervale 1989-2002. V roku 2002 odišli zo seriálu 3 veľmi dôležité postavy a to Kapitán Hastings, slečna Lemonová a hlavný inšpektor Japp, čo je podľa mňa hrozná škoda. Dialógy Poirota a Hastingsa boli jednoducho geniálne a patrili medzi moje obľúbené. Aj tak chválim tvorcov, že to nevzdali a v seriáli pokračovali ďalej. Zatiaľ je koniec v nedohľadne. http://www.youtube.com/watch?v=Hmx6dQJf_rk

Mestečko záhad

Mestečko záhad (2012)

Najlepší animovaný seriál od Disneyho? Ja myslím že áno! Spektakulárna animácia a fakt nádherné pozadia podčiarkujú skvelý mysteriózny príbeh. Veľmi sympatická pätica hlavných postáv, ktorej sa nedá nefandiť v ich rozličných humorný ale aj serióznych dobrodružstvách. Hlavný záporák je fakt perfektný a fakt ide z neho hrôza. Páčilo sa mi fakt asi všetko možno na nejaké úplne malinké nepodstatné detaily, čo ani nestoja za reč, keďže ako celok je tento seriál geniálny, a po dopozeraní sa mi stalo to čo sa mi nestáva skoro nikdy... Mal som si to celé chuť hneď pozrieť od začiatku.

Za zdí zahrady

Za zdí zahrady (2014)

Veľmi málo animovaných seriálov je tak blízko k dokonalosti, ako práve Over the Garden Wall...

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Je tu vôbec o čom diskutovať? Najlepší seriál na svete !!! (Pri tom neskutočnom množstve komentárov, bolo asi aj toto napísať zbytočné)

The Twilight Zone

The Twilight Zone (1959)

You unlock this door with the key of imagination. Beyond it is another dimension: a dimension of sound, a dimension of sight, a dimension of mind. You're moving into a land of both shadow and substance, of things and ideas. You've just crossed over into... the Twilight Zone !

Futurama

Futurama (1999)

92% Obľúbená postava: Scruffy

Animáci

Animáci (1993)

Fuck yeah ! Tak toto je môj najobľúbenejší seriál môjho detstva. Kým moji rovesníci fičali na Káčerove alebo Šmolkoch ja som s úžasom sledoval toto. Aninaniacs chodili tuším na Supermaxe a potom aj na ČT1 a hneď si ma dokázali získať svojím spracovaním, podivnými príbehmi a úžasným humorom, ktorý sa nedal porovnať s ničím iným čo bolo vtedy v televízií. Taktiež som miloval tie geniálne pesničky typu: Balada o Magalhaesovi, Prezident song, Pamama Canal, Nations of the world a mnohé, mnohé iné. Postavy - úplny úžas, Yakka, Wakka a Dot som mal rád rovnako a tak isto aj mafiánske holuby, Slappy a Skippyho Squirrel, Hello Nurse... Dnes už sledujem tento seriál iba v originálnom znení, čo ešte vylepšilo celkový dojem. Vtedy pred 10 rokmi som veľkému množstvu vtipov a narážiek (typu Wheel of Morality, Fox censors, Who´s on stage? atď.) nerozumel či už to bolo tým že sa daná vec nedala preložiť do češtiny alebo som bol jednoducho primalý. Takže zato, že ma toto "dielo" pobavio 2x za život v úplne inej rovine dávam 5* a Animaniacs získavajú čestné miesto v mojej TOP 10 seriálov.