Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (247)

plagát

Brněnská baraka (2007) 

Kamera: Ondrej A. Pecenka.... hodnotit sve vlastni dilko? To by byla posetilost. Tento film je mym zakladnim kamenem me kariery, pred timto snimkem to byly jen prapodivne pokusy, pri nataceni jsem ziskal mnoho zkusenosti jak pri praci ve meste, tak pri strihu a tak dale. Achje, to byly proste casy, kdy jsem vzal kameru, stativ a jel neco smolit do Brna za hudby Mikea Oldfielda:-)

plagát

Million Dollar Hotel (2000) 

Kamera: Phedon Papamichael ... dementni csfd se opet vyznamenala. Jeden z nejlepsich filmu jaky jsem videl, a sice proto, ze ta kamera, scenar, herecke vykony a rezie jsou proste skvele a nechapu, proc to ma opet male hodnoceni, ale to je jedno. Muj nazor je naprosto odlisny.

plagát

Jackie Brownová (1997) 

Kamera: Guillermo Navarro ... tarantina moc neprozivam, ale jeho filmy se mi libi. Az na tento pamflet, u ktereho jsem celou dobu trpel, protoze je fakt spatnej. Spousta kecu, zbytecna delka a pritom jde o naprosty hovno(coz jsem si docela u tarantina zvykl, ale tohle je moc). Jedine, co je tam dobre, je ten soundtrack a herecke vykony, ale stejne bych radsi tento film nevidel.

plagát

L. A. - Utajené skutočnosti (1997) 

Kamera: Dante Spinotti .... no, dalsi film, ktery je tak vyzdvihnuty, ze se mi nelibi. Jo, uznavam, ma to spad, kamera je taky dobra(je to prece Dante Spinotti), ale cely ten napad mi prijde hrozne slabej, to by se vlezlo do jednoho dilu Columba, ne do vysokorozpoctoveho filmu se spoustou hvezd v hlavnich rolich. Ale kombinace Spacey a Crowe je dobra, meli by hrat spolu casteji.

plagát

Taxidermia (2006) 

Kamera: Gergely Pohárnok .... skvelooost! Nikdy v zivote jsem nic takoveho hnusne krasneho nevidel. Bohuzel pribehy jsou znacne nevyrovnane, prvni nic moc, druhy parada a treti neco mezi tim.

plagát

Inland Empire (2006) 

Kamera: David Lynch... Jupiii, to je konecne dilo... fakt nemam slov, nema cenu v tom hledat vubec nic... jsou to takove male stripky beze smyslu a dalsi vtip Davida Lynche, aby si v nem intelektualove csfd hledali ty svoje vyznamy:-) tuuudlee..

plagát

Sunshine (2007) 

Kamera: Alwin H. Kuchler ... takze jsem to konecne videl. Nikdy by me nenapadlo srovnavat to s Fontanou, ale kdyz jsem slysel, ze Sunshine je mnohem lepsi, tak jsem to musel videt, prestoze mi bylo od zacatku jasne, ze mam viteze jasneho. Fontana vyhrava. Netvrdim, ze na cele care, ale je u me jasnym vitezem. Sunshine je pekne provedeny film, od ktereho jsem cekal trochu vic. Krasna, hladka kamera, obstojne herecke vykony a nadherne zobrazeny slunecni svit. Bohuzel ale tento film nema takove nadprirozene kouzlo jako milovana Fontana. A chybi mi tam vice souvislosti s tim, co se deje na zemi. A uz prosim nikdo nesrovnavejte Sunshine s Fontanou, mejte radi oba dva filmy.

plagát

Transformers (2007) 

Kamera: Mitchell Amundsen ... akcni filmy mi muzou vite co. Ale obcas se objevi nejaky, ktery me chytne. A naposledy to bylo s Ostrovem(ktery povazuju stale za nejlepsi film Michaela Baye) a ted s Transformery. Protoze je to sranda a na film se divam vetsinou z technicke stranky. Hrozne mi vadila ta vyhubla, ignorantska drzka pritelkyne hlavniho hrdiny, proto hvezdu dolu. Ale prulety kamery(ktera je lepsi, nez v Ostrovu), letajici auta, to me vzdycky nadchne. A ta hudba-dokonalost.

plagát

Sedem (1995) 

Kamera: Darius Khondji ... druhe setkani s Fincherem(prvni byla Hra, ktera se mi velmi libila) a jeste k tomu s jednim nejlepe hodnocenych filmu vsech dob. Prestoze jsem od toho moc necekal, tak nemohu hodnotit peti hvezdami, protoze - vykon Kevina Spaceyho prekonava oba dva slavne herce(i kdyz ti taky udelali kus prace) - scenar ponekud nedotazeny do konce, atmosfera me moc netizila, prestoze se mi na konci libilo to, ze jsem byl zmaten a docela necekal, tak musim nejak rict, ze to je cele bez stylu a kamera bez jakekoliv valne kvality...

plagát

Klopanie na nebeskú bránu (1997) 

Kamera: Gero Steffen ... je to k nevire, opet dalsi petka, ale u tohohle filmu to proste jinak nejde. Krome vynikajicich vykonu hlavnich i vedlejsich roli(Moritz Bleibtreu je opravdu dokonaly herec) jsem hlavne uzival tu DOKONALOU kameru. A prestoze to nekdy bylo hodne jednoduche, nakonec jsem preci jenom upadl do nadseni, ktere me presvedcilo, ze nemecke filmy jsou opravdu nejlepsi. A navic jeden z prvnich filmu, ktere jsem videl v nemcine bez titulku. A jeste jedna hlaska - Operace uz probehla? Ano, jsi v nebi, toto je svaty petr. Salam alejkum. fakt lol.