Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Metalocalypse

Metalocalypse (2006)

Skwisgaar Skwigelf, Toki Wartooth, William Murderface, Pickles the Drummer a Nathan Explosion - to sú členovia najväčšej, najbrutálnejšej, najúspešnejšej, najmegacooolovejšej kapely, aká kedy na svete existovala (nie každý si môže dovoliť minúť 500 miliónov USD na nahrávacie šútdiá, fanúšikovia nie každej kapely páchajú hromadu sebevraždu pri posunutí vydania nového albumu a tiež nie je bežné, aby spevák/growler z fleku vymazal 16 novonahratých albumov, pretože sa mu nepáči zvuk) . Volajú sa DETHKLOK a hrajú METAL. A ako správni mizantropi sa neštítia pokusov o zničenie ľudstva (nielen svojou hudbou). Naštastie je tu ešte vláda, ktorá si je blížiaceho nebezpečenstva vedomá, kapelu monitoruje a neváha podniknúť patričné kroky. Ale DETHKLOK sa nedajú. Neskutočne zábavný a geniálny seriál ( -Zvuk sa mi nezdá dosť hlboký, tak poďme natočiť album v nukleárnej ponorke v Mariánskej priekope -) - konečne niekto našiel odvahu a dosť peňazí a natočil veľmi kvalitný seriálik s veľmi kvalitnou hudbou. Dosť bolo sračkoidnej Metallicy a iných amerických strednoprúdových rádoby-metalových sračiek. DETHKLOK hrajú melodický death/black metal evrópskeho severského strihu a šlape im to parádne. Takmer v každom diele zaznie nová skladba, ktorá je nielen vtipná, ale dokonca aj kvalitná :) Ku komu sa DETHKLOK hlásia, je zrejmé aj z mnohých odkazov a narážok na iné kapelky. Tak napríklad hneď v prvom dieli chlapci nakupujú (lepšie povedané sa učia nakupovať) v supermarkete, ktorý sa volá FINTROLL, posedávajú v stánkoch rýchle občerstvenia DIMMU BURGER či BURZUM´S, nakupujú zdravotnícke pomôcky u GORGOROTH´S a hrajú minigolf v MARDUK´S Putt & Stuff. Pre maniakov povinnosť a pre ostatných ... tiež :)

Black Books

Black Books (2000)

To sa nedá popísať. Je to niečo neskutočné a terba to vidieť na vlastné oči. Británia zase raz dokázala že je preborníkom v humore a britské sitcomy zase raz vypálili rybník ostatným uchádzačom. Jedna vec ma ale na Black Books štve a to že skončili len pri troch sériách (18 dielov), čo je sakra málo :(

American Dad!

American Dad! (2005)

Nemôžem si pomôcť, ale v pomyslenom boji Family Guy vs. American Dad, u mňa vedie American Dad na celej čiare. A nielen preto, že táto sérka obsahuje tú najbombastickejšiu a najkúlovejšiu postavu, aká kedy uzrela svetlo televíznych obrazoviek :) A nie, nie je to Klaus - zlatá rybka s voperovaným mozgom nemeckého nacistického vedca, ale Roger - roztomilý, cynický, frustrovaný a večne naliaty mimozemšťan, ktorý do nás páli hlášky s kadenciou guľometu M60.

Angel

Angel (1999)

Prvá séria vlažnosť sama, kde by sme kvalitné epizódy napočítali na jednej ruke nešikovného drevorubača. Dej postupne graduje s treťou a štvrtou sezónou, ktoré sú takmer dokonalé. Lenže výšledný dojem kazí séria piata, ktorá všetko, čo sme videli predtým neskutočne rozmelnuje a čo sa týka kvalitatívnych výkyvov, je na tom takmer ešte horšie ako sezóna prvá (sorry, ale nepomohol ani príchod Spika). No a posledný diel je inferno samo o sebe a necháva človeka čumieť s otvorenou huboou. Čas vrhnúť sa na šiestu sériu, ktorá ale vychádza v inom médiu :)

Majstri hrôzy

Majstri hrôzy (2005)

Takže poporiadku. ***** - Cigarete Burns, Jennifer, Imprint (osobne nechápem, čo je na tomto diele také šokujúce. Tipujem, že prudérna Amerika nie je pripravená na zábery nedonosených plodov plávajúcich si v rieke a celkové zaobchádzanie s nimi), **** - Deer Woman, Dreams In The Witch House, Coscarelliho Incident ..., Sick Girl, Pick Me Up,Haeckel´s Tale,Dance of the dead, *** - Fair Haired Child, Homecoming (Dante to tentokrát už celkom prehnal) a napokon najslabšia Chocolate, ktorú by som s kľudným svedomím z tejto série vyškrtol, pretože sa tam ani trohu nehodí.