Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (778)

plagát

Americký masakr (2022) 

Originalni prostredi, premisa i zabavne provedeni. Za me hodne silne tri hvezdicky.

plagát

Top Gun: Maverick (2022) 

Hodne silne ctyri hvezdicky a predevsim hned v uvodu mamuti davka nostalgie. Strhujici blockbuster pro male kluky libovolneho veku.

plagát

Ježko Sonic 2 (2022) 

Ctvrta hvezdicka je za naprosto zivelneho a maniakalniho Robotnika v podani Jima Carreyho. Doufam, ze si rozmysli napad povesit herectvi na hrebik.

plagát

Armáda lupičů (2021) 

Mozna je to zvlastni, ale tenhle prequel me bavil vic nez Snyderova preplacana opicarna se zombie tygrem. Neni to zadne veledilo, ale aspon je to uprimnejsi a konzistentnejsi nez ten lunapark z Las Vegas, kde meli zombici sveho krale a kralovnu.

plagát

Rýchlo a zbesilo 9 (2021) 

Az doted bylo Rychle zbesile z ranku filmu, co jsou blby, ale zabavny. S devatym dilem se to zlomilo a zustala uz jen ta blbost. Je to cele takove bezduche, radoby bombasticke, chybi tomu ale The Rock nebo Jason Statham, proste nejaka protivaha k Vinu Dieselovi a jeho vycpelym recem o rodine. A upozornovat zrovna v tomhle filmu na fyzikalni zakony mi taky prijde jako slusny streleni se do vlastni nohy.

plagát

Armáda mrtvých (2021) 

Tuctove, stokrat videne, presto to ma jiste (videoherni) kouzlo. Ale ta stopaz je silene prepalena, klidne by z toho sla hodina orezat a fungovalo by to lip. Hodne slabe tri hvezdy a o nekolik radu horsi nez Dawn of the Dead.

plagát

Rozhnevaný muž (2021) 

Neni to sice zadne prelomove kinematograficke dilo, ale rozhodne je to dobre natoceny revenge flick s pomerne originalnim prostredim prevozu penez. A pro Jasona mam slabost uz dlouho, takze jasne ctyri.

plagát

Monster Hunter (2020) 

Ukrutna bejkarna z videoherniho luna, ktera je sice primitivni jak odrhovacka od Maxim Turbulenc, ale zaroven vizualne paradni a s dynamickou akci a sexy obludama. Zabavna jednohubka na nedelni vecer

plagát

Na hrane prežitia (2020) 

Je to sice nehorazna blbina, ze ktere obcas osklive couha, ze rozpocet nebyl nejvyssi. Ale zaroven je to i hodne zabavna jizda, ktera se ani trochu nebere vazne.

plagát

Psia duša 2 (2019) 

Je to podle sablony, ale popravde mi to v tomhle pripade vubec nevadi. Jasne, je to i tim, ze psy proste miluju, ale stejne. Idealni film na Valentyna.