Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Obávam sa, že nikdy už takto dobrý seriál neuvidím.

Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008)

Veľmi vtipný, premyslený, nekomerčný muzikál, ktorý má s realitou mnoho spoločného.Má zaujímavé, chytľavé pesničky.Či som bol happy alebo nehappy stále ma zaujal a pobavil.Videl som ho asi 5 krát ..je v mojej topke. verzia s cz titulkami .

Jižní Pacifik

Jižní Pacifik (2009)

Dva krát som to videl,niekedy si to musím pozrieť znovu.Ja som veľkým milovníkom takéhoto prostredia - nádherné korálové ostrovy,azurova voda do toho pekná hudba...vrátil som sa predstavami k čítaniu Robinsona Crusoea.... Ale takýto dokument som rozhodne eše nevidel!Dúfam že ešte ktosi spracuje túto tematiku a pridajú nové zábery,nové ostrovy..napríklad taký Vianočný ostrov by mohol byť cool (malý 140km2 ostrov) a nakrútiť tam pochodovanie 120 milionov červených vianočných kraboch....A keby sa našiel nejaký fanúšik,ktorý by spravil titulky na Madagascar (David Attenborough, r.2011) by bolo dobré.

Krvavá vojna: Hatfieldovci a McCoyovci

Krvavá vojna: Hatfieldovci a McCoyovci (2012)

Tak toto patrí k tomu najlepšiemu, čo som kedy videl.Vynikajúci dej, napätie, atmosféra, hudba..všetko super.Empatický človek určite bude pri tom prežívať zaujímavé pocity, a zaručene sa vám vryje do vás tento film na veky vekov.A dojalo ma, ked som sa nakoniec dozvedel, že sa to stalo podľa skutočných udalostí..chcel by som ešte podakovať tým vynikajúcim titulkárom, ktorí ich pedantne spravili.Keby niekto vedel o niečom podobnom ako toto, nech mi dá vedieť...idem asi ešte pacnúť do postele a rozmýšľať o Hatfieldov a McCojotovcoch..

Piliere Zeme

Piliere Zeme (2010)

Dajú sa hľadať v tomto seriále škulinky, tak ako skoro v každom filme...dej je ochudobnený a čiastočne zmenený, ako v knihe, ale tento film ma zaujal natoľko, že som si prečítal knihu... tým pádom sob bol aj rád, že je dej zmenený a ochudobný.Herecké obsadenie bolo vynikajúce, hudba takisto (nechcem kopírovať Kleopatru), ale nemôžem tomuto seriálu uprieť 5* ... mám v pláne si ho po niekoľkých rokov znovu pustiť.