Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Romantický
  • Animovaný

Obľúbení scenáristi (10)

Gi-yeong Gwon

Sice netuším, jak pan autor vypadá, kdy a kde se narodil, ale zato vím, že píše skvělé věci a jeho scénáře mi neskutečně sedí. A to tajemno kolem něho je mi vlastně sympatický.

A jeho nejlepší díla? I remember you a Suspicious partner.

Mi-ran Hong

Sestry Hong tu prostě nemůžu nemít. Jejich scénáře jsou pro mě už skoro tutovka. Vždycky mě pobaví, vždycky mě nadchnou, a skoro vždycky mě rozbrečí. Moje úplně nejoblíbenější kousky od nich: Master's sun, BigMy girlfriend is Gumiho a A Korean Odyssey. Ale za zhlédnutí rozhodně stojí i Hong Gil Dong, Warm and cozyMy girl, The greatest love, You're beautiful a Sassy Girl, Choon-hyang. Jednou se určitě mrknu i na Fantasy couple. A pak už nebude nic, co bych od nich neviděla. :)

Jeong-eun Hong

Sestry Hong tu prostě nemůžu nemít. Jejich scénáře jsou pro mě už skoro tutovka. Vždycky mě pobaví, vždycky mě nadchnou, a skoro vždycky mě rozbrečí. Moje úplně nejoblíbenější kousky od nich: Master's sun, BigMy girlfriend is Gumiho a A Korean Odyssey. Ale za zhlédnutí rozhodně stojí i Hong Gil Dong, Warm and cozy, My girl, The greatest love, You're beautiful a Sassy Girl, Choon-hyang. Jednou se určitě mrknu i na Fantasy couple. A pak už nebude nic, co bych od nich neviděla. :)

Ovládací panel
89. naj používateľ Česko
276 bodov