Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (9)

Potvora

Potvora (2016)

Kto by to bol povedal, že najlepšie napísané charaktery za poslednú dobu, človek objaví v komédií. Mimo iné. Dokonalosť.

BoJack Horseman

BoJack Horseman (2014)

Prvy diel je skutocne rozpacity, nemastny-neslany a miestami rather awkward than funny. No hned od druheho dielu, ''Bojack hates troops'' (and I 100% share his opinions :D), som presvedceny ze som nasiel dalsi level socialnej satiry.. :D Vychlastany vyhoreny celeb kon-herec ''riesi'' problemy pozemske a sucasne, co serial stavia do popredia Rick and Morty. Sice milujem multiverse-anythingcanhappennorule-comedy R&M, no tuna sme doma. O to je to udernejsie a provokativnejsie, pretoze to tematizuje a prekonava vseobecne zdielane mantinely sucasnej spolocnosti. Antropomorfne zvieratka umoznuju dalsiu rovinu vtipov, navy seal je pre mna osobne vtipnejsi (hate that prick!), nez semennik straziaci casopriestorove kontinuum. Hooked and in love (with Princess Carolyn, and already hate Mr. Peanutbutter, what an ass)! :D :D :D <3

Vláda

Vláda (2010)

House of Cards je strasne precenena americka plocha sracka. (EDIT: HoC nieje plocha sracka, ale prva seria stoji fakt za vylizprdel..) :)