Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (207)

plagát

Atlas mrakov (2012) 

Pre mňa najočakávanejší film roka. Trajler poznám asi naspamäť a práve to je ten kameň úrazu. Najlepšia pesnička trajleru vo filme nebola spomenutá ani len náznakom a celkovo som sa na film tešil viac ako je zdravé a preto "len" 80%.

plagát

Total Recall (2012) 

Ak by sa to nevolalo Total Recall, tak verim, ze by sa percenta tohto filmu pohybovali niekde okolo 70.

plagát

Snehulienka a lovec (2012) 

Kontrast medzi pochmúrnym svetom kráľovstva a farebným domovom víl je vykreslený nádherne, príbeh je totálne odlišný od toho, ktorý poznáme z rozprávky a táto "rozprávka" nám jasne ukazuje, že ženy už dávno nečakajú na princov, čo akokoľvek znie divne považujem za veľké plusy. Napriek tomu sa nemôžem zbaviť pocitu, že záverečná akčná scéna je už mierny prehmat a autori filmu sa pomocou "veľkolepých" motivačných preslovov snažia o remake Statočného srdca.

plagát

Deň zrady (2011) 

Dráma z prostredia politiky opisuje ako funguje "najlepší" politický systém na svete. Film ale pôsobí nedotiahnuto, nesmelo s nevyužitým hereckým potenciálom. Možno som trochu viac kritický, ale myslím že oprávnene, keďže herecké esá ako Ryan Gosling, George Clooney a Philip Seymour Hoffman hrajúce tri ústredné postavy po väčšinu filmu zo seba nevyžmýkali viac ako priemerné herecké výkony. Prvé dve tretiny filmu tak pôsobia fádne, divák sa len ťažko stotožňuje s hlavnými postavami a zaujímavé rozuzlenie prichádza až príliš neskoro.

plagát

Nech vojde ten pravý (2008) 

Ako tu všetci svorne tvrdia, tak im musím dať za pravdu, že atmosféra je tu úžasná, ale chýba tomu logika, lepšie dialógy a možno aj lepší herci. Po zhliadnutí originálu, ktorý sa javí po všetkých stránkach lepší ako americký remake, neviem či sa mám do pozretia americkej verzie vôbec púšťať.

plagát

Lekcie neslušného správania (2008) 

Easy Virtue - film, kde sa herci nemôžu skryť za efekty a o to viac vynikajú. Perfektné herecké výkony zasadené do anglického vidieckeho sídla v povojnovom období. A ta hudba!!!

plagát

Bojovník: Brat proti bratovi (2011) 

2 hodiny trvajúca mastenica, neuveriteľne uveriteľný Nolte a geniálna dejová linka. Jeden z takzvaných must-see filmov.

plagát

Moneyball (2011) 

Film o športe, ktorý nemám nijak zvlášť v láske natočený tak zaujímavým spôsobom, že ma bavil od prvého momentu až do toho posledného. Film, kde Brett hral nadpriemerne a Jonah priamo hviezdil. Film, o ktorom som myslel, že bude jeden z tých nudnejších, no napriek tomu, že tam nezabili ani jedného človeka, bol dostatočne dynamický.

plagát

Traja mušketieri (2011) 

Chcel som napísať par riadkov , ale po tom čo som si prečítal viperblade-ov komentár, tak by som v podstate mohol len skopírovať ten jeho. Úplne sa s ním totiž stotožňujem.

plagát

Není kam utéct (2011) 

Začiatok mrazivo hororový, koniec hororovo mrazivý a medzi tým? Akčná naháňačka uprostred úchvatnej škótskej prírody. Príjemná stopáž a žiadne prílišné rozťahovanie deja z tohto filmu robí chutnú jednohubku pred spaním.