Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (22)

plagát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Hru zboznujem,uz ani neviem kolkokrat som ju presiel a na serial som sa tesil, bohuzial jedno pozretie stacilo.Obrovska davka nudy az na par vynimiek.Obsadenie Ellie otrasne a akcia ani zo strvrtiny nepriblizena k hre.Pocas hrania na poriadnu obtiaznost je clovek napnuty ako struna pri sledovani serialu som sa musel premahat aby som urcite epizody dopozeral.Otras.

plagát

Winnetou a miešanka Apanači (1966) odpad!

Nekutocna sra*ka !!! Co za blazna to natocilo a co za blazna to vypustilo medzi ludi ?! Ako parodia mozno ako seriozny film ani nahodou !!!

plagát

Candyman (2021) 

Nič moc.. 13ročná dcéra sa nebála a 7ročná trochu..čo viac dodať (3 hviezdy za efekty)

plagát

Rozhnevaný muž (2021) 

Chvilami som mal pocit ze pozeram pop*ci zfilmovany heist z gta 👌

plagát

Malý kúsok neba (2011) 

Pre mna nepochopitelne ako tu na csfd maju poniektore filmy bez hlbsej pointy vysoke hodnotenia len vdaka mnozstvu vydarenych efektov a film ako Little Bit of Heaven ktory odkazuje na to najdolezitejsie co v zivote mame alebo co si prajeme pre nasich najblizsich ma smiesnych 64% ?! odo mna jasnych 5z5 bez rozmyslania :-))

plagát

Apollo 18 (2011) 

Ako oddychovka je pre mna tento film uplne idealny . Napetie urcite bolo + " prostredie mesiaca " z pohladu home kamery sa mi pacilo no uvital by som keby bolo na zaciatku uvedene že je film skor natoceny na zaklade najdeneho videozaznamu nez to ze je z neho vytvoreny , pretoze napisat nieco take a pritom pouzit hercov ktory uz maju svoje odohrane je pre mna hazardovanie s robenim z divaka hlupaka , ale inac v poho , bavil som sa a sklamany som urcite nebol . :-))

plagát

Paranormal Activity 3 (2011) 

ešte 10 minut !!! .... ešte 10 minut a skončím na psychiatrii alebo v nemocnici so zastavou srdca !!! :D prvý diel bol vynikajuci ... ten druhý sa mi zapisal ako neskutočne nudna s.r.a.č.k.a. A TENTO TRETI DIEL SOM SKORO NEPREŽIL. a ta scena s padajucou kuchynou zo stropu je proste GENIALNA ! 10/10 ! Takto ma vyzerat pravý HOROR !

plagát

Bratia (2009) 

Najtahším úkolom počas pozerania filmu bolo zabudnut že som niekedy videl Spidermana ale Tobey Maguire ma svojím hereckým umením rozsekal na kusy . Škoda že som sa v zaujímavostiach nedočítal kolko zhodil kvoli natáčaniu :( . Neviete to niekto ? 5/5

plagát

Ondine (2009) 

Jedným slovom : NÁDHERNÉ ! :-)